Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în postura de băiat rău! Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2023, 23:34

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în postura de băiat rău! Iată cum a fost filmat celebrul Yiğit Koçak! Tânărul actor mai are o pasiune uluitoare de care se ocupă când nu se află pe platourile de filmare!

Yiğit Koçak a devenit unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație, în ciuda faptului că are doar 27 de ani și o experiență de șase ani pe platourile de filmare. Chipeșul actor a cucerit iremediabil publicul din Turcia și treptat și pe cel din străinătate cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma deosebită, dovedite în câteva seriale de excepție în care a jucat până prezent.

Cel mai recent proiect de televiziune care i-a adus și cel mai mare succes este producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Ömer, un tânăr greu încercat de soarta însă extrem de ambițios și curajos. Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Yiğit Koçak și-a descoperit de câțiva ani și abilități sportive și a început să practice box.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în postura de băiat rău

Yiğit Koçak a venit pe lume în anul 1995, în Samsun, Turcia, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație de seama, dar și suport pentru a-și construi o carieră de succes peste ani. Deși își dorea încă din copilărie să devină un actor celebru, părinții săi l-au sfătuit să se orienteze către domeniul economic pentru a-și construi o carieră de viitor, astfel că tânărul s-a înscris după terminarea liceului, la Facultatea de Economie și Finanțe, în cadrul Universității Bahçeşehir, pe care a absolvit-o cu succes însă a conștientizat că nu va putea renunța la marele

lui vis de a deveni actor și atunci a decis să se reorienteze către domeniul actoriei și a început să studieze în cadrul unei școli private de teatru.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, invitat de onoare al unui post renumit de televiziune din Spania! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Yiğit Koçak!

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat alte două roluri în serialele Dragoste și secrete și Gel Dese Aşk, iar cel mai recent proiect este producția Totul pentru familia mea, în care a jucat primul lui rol principal și care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, celebrul Yiğit Koçak a publicat pe contul lui de socializare un clip în care a fost surprins în postura de băiat rău, chiar în timpul unui antrenament dificil de box, alături de antrenorul lui, așa cum obișnuiește să facă de câteva ori pe săptămâna, mai ales atunci când nu trebuie să ajungă la filmări.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a marcat tânărul actor Yiğit Koçak, ziua de naștere a mamei sale! „La mulți ani, mamă frumoasă!”