Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum a fost surprins, de curând, carismaticul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2022, 14:32
Foto(4)

Chipeșul Yiğit Koçak face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului din Turcia. Iată cum a fost surprins tânărul actor!

Yiğit Koçak are doar 27 de ani, însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului sau uluitor și a carismei sale aparte. Cel mai recent proiect al tânărului actor este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat primul lui rol principal și i-a adus un succes răsunător. De curând, celebrul Yiğit Koçak a fost surprins în cele mai tandre ipostaze.

Iată imaginea care a topit inimile fanilor săi.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze

Yiğit Koçak s-a născut în 1995, în orașul Samsun, Turcia, într-o familie de oameni simpli, care au făcut mari sacrificii pentru a-și sprijini fiul de-a lungul anilor la studii. Deși visa încă din perioada adolescenței să devină un actor celebru, Yiğit a decis că după terminarea liceului, să se înscrie la Facultatea de Economie și Finanțe, la îndemnul părinților săi, care și-au dorit o meserie stabilă și de viitor pentru fiul lor.

Însă după absolvirea facultății, tânărul a realizat că nu poate să renunțe la marea lui pasiune pentru actorie și atunci a urmat cursurile unei școli private de teatru.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

La scurt timp, Yiğit a fost cooptat să joace în primul lui proiect de televiziune. În anul 2017, a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı. În anul 2019, acesta a mai primit o propunere tentantă de a juca în producția Dragoste și secrete, prin care a devenit cunoscut și publicului din România, iar în anul 2020, în serialul Gel Dese Aşk. Iar in anul 2021, Yiğit Koçak a fost cooptat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat primul lui rol principal, care i-a adus cel mai mare succes de până acum.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Yiğit Koçak atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Dincolo de platourile de filmare, tânărul Yiğit Koçak este un bărbat la fel de ambițios, dar și foarte sensibil în același timp.

De curând, acesta a publicat pe contul lui de socializare o imagine de senzație în care apare alături de cei doi motani ai săi, pe care îi adoră și îi consideră membrii familiei sale. Actorul a apărut în cele mai tandre ipostaze, așezată în pat alături de pisicile răsfățate.

„Ora de somn cu băieții răi!”, a menționat într-un comentariu celebrul actor Yiğit Koçak, pe contul lui de Instagram.