Ömer din serialul Totul pentru familia mea, mândru de succesul fratelui Kadir! Iată ce i-a transmis Yiğit Koçak, colegului de breaslă Halit Özgür Sarı, pentru lansarea noului proiect! Cei doi actori au legat o prietenie sinceră pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 dec 2022, 19:52
totul pentru familia mea Foto(6)

Yiğit Koçak și Halit Özgür Sarı, buni prieteni si in viata reala

Sursa: Instagram Yiğit Koçak

Yiğit Koçak și Halit Özgür Sarı s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea și au legat o frumoasă și sinceră prietenie!

Serialul Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului din România o poveste impresionantă de viață a patru frați, pusă în scenă de mulți actori talentați și renumiți în Turcia. Printre aceștia se numără și Yiğit Koçak și Halit Özgür Sarı, doi tineri aflați la început de carieră în domeniul actoriei, dar extrem de talentați și apreciați pentru pasiunea și dăruirea dovedite pe platourile de filmare. Cei doi actori s-au cunoscut în timpul filmărilor, încă din anul 2021, când au început să joace împreună.

Potrivit scenariului aceștia au fost frați, iar rolurile i-au apropiat foarte mult și i-au transformat rapid în cei mai buni prieteni.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, mândru de succesul fratelui sau, Kadir

Yiğit Koçak s-a născut în anul 1995, în Samsun, Turcia, într-o familie de intelectuali modești, care i-au oferit fiului lor cele mai bune condiții pentru a-și finaliza cu succes studiile cu succes.

După absolvirea liceului, ambițiosul adolescent Yiğit și-a dorit enorm să se înscrie la Facultatea de Teatru, însă părinții săi l-au îndemnat să se îndrepte către Facultatea de Economie și Finanțe, în cadrul Universității Bahçeşehir, pentru a avea în cele din urmă o meserie stabilă și de viitor.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de-a lungul celor șase ani de activitate in showbiz! Iată cum arăta Halit Özgür Sarı la debutul său în modeling, în anul 2016!

După încheierea studiilor universitare, Yiğit Koçak a realizat că nu va putea renunta definitiv la pasiunea lui pentru actorie și atunci a decis să urmeze cursurile unei școli private de teatru, pentru a deveni și un actor cu drepturi depline. În anul 2017, tânărul Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale producției Seni Kimler Aldı, iar doi ani mai târziu, acesta a fost cooptat și în distribuția serialului Dragoste și secrete, în care telespectatorii din România l-au văzut prima dată pe micile ecrane.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2020, Yiğit a acceptat să joace în serialul Gel Dese Aşk și în anul trecut tanatul a început să joace și în producția Totul pentru familia mea, primul lui rol principal, care i-a adus desigur și cel mai mare succes de până acum în carieră.

Pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea Yiğit Koçak l-a cunoscut pe Halit Özgür Sarı, care i-a fost frate mai mare, conform scenariului și în cei aproape doi ani de filmări au reușit să stabilească o prietenie sinceră și frumoasă și să devină frați chiar și în viața reală.

De curând, Halit Özgür Sarı a jucat într-un proiect inedit care a fost lansat recent pe platforma Netflix, iar bunul lui prieten, Yiğit Koçak a ținut să îl felicite și în public, prin intermediul unui mesaj transmis pe contul lui de socializare,

în care a arătat tuturor că este mândru de realizările fratelui sau.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum a fost surprins, de curând, carismaticul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.