Ömer din serialul Totul pentru familia mea, surprins din nou în compania partenerei lui de platou, Susen! Iată cum au fost fotografiați de această dată Lizge Cömert și Yiğit Koçak

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2023, 14:38
Foto(5)

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în ipostaze tandre alături de superba lui colegă de platou Susen! Iată unde au fost surprinși cei doi frumoși tineri Lizge Cömert și Yiğit Koçak!

Producția Totul pentru familia mea, care a cucerit publicul cu o poveste impresionantă de viață a unor frați greu încercați de destin, a adus în prim plan atât actori renumiți și apreciați în Turcia, cât și mulți actori tineri, aflați la început de carieră, dar extrem de talentați. Printre aceștia se numără și carismaticul Yiğit Koçak și superba Lizge Cömerț, care sunt parteneri de platou și au legat o frumoasă și solidă prietenie.

Cei doi au devenit atât de apropiați în ultimele luni încât fanii lor le-au transmis pe rețelele de socializare că și-ar dori să îi vadă într-o relație de iubire și în viață reală.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, surprins din nou în compania partenerei lui de platou, Susen

Yiğit Koçak are doar 27 de ani și în ciuda vârstei fragede a reușit să cucerească publicul cu talentul lui uriaș și cu o carismă aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Deși a visat de când se știe să devină actor, după absolvirea liceului, tânărul Yigit s-a înscris la îndemnul părinților, la Facultatea de Economie și Finanțe. Însa treptat a realizat că nu va putea profesa în acest domeniu și atunci s-a reorientat către actorie și a urmat cursurile unei școli private de teatru din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes.

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

În 2019, chipeșul actor a primit încă un rol care i-a o mare reușită pe plan profesional, în serialul Dragoste și secrete, iar în anul 2020 a jucat în serialul Gel Dese Aşk. Cel mai recent rol jucat este cel din producția de mare succes, Totul pentru familia mea, în care Yiğit Koçak a dat viață personajului Omer, primul lui rol principal, care reprezintă cel mai mare succes de până acum.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în postura de băiat rău! Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak

În serialul Totul pentru familia mea, tânărul actor joacă alături de superbă actrița Lizge Cömerț (24 de ani), în rolul Susen, care este proaspătă absolventă a Facultățîi de Teatru și Film din cadrul Universitățîi Özyeğîn.

Cei doi tineri actori au jucat impecabil împreună încă de la primele scene, iar fanii lor au observat o chimie specială între ei, astfel că și-au dorit să ii vadă împreună, formând un cuplu și dincolo de platourile de filmare. De curând, Lizge Cömerț și Yiğit Koçak au publicat pe conturile lor de socializare câteva imagini de la o ședința foto realizată pentru o revista celebra din Turcia, în care cei doi actori au acordat și câte un interviu de senzație.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, surprins din nou în compania superbei Susen, în spatele camerelor de filmat! Iată cum au fost fotografiați recent Yiğit Koçak și Lizge Cömert