Omer este amenințat cu arma. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de joi, 5 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Vezi online live episodul de joi, 5 septembrie, începând cu ora 20:00

Sursa: Captură YouTube

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “ Totul pentru familia mea ” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Află ce fac personajele tale preferate în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Orhan a început să primească mai multe oferte de muncă ce îl ajută să treacă peste situația financiară dificilă cu care este nevoit să se lupte.

Deși Orhan face asta pentru bani, Șengul îl însoțește pe platourile de filmare și începe să fie geloasă pe femeia ce o joacă pe soția lui. Producătorii vor ajunge să renunțe la colaborarea cu bărbatul din cauza soției sale ce intervine mereu în filmări.

Omer îi povestește lui Akif ceea ce s-a întâmplat cu Macit și îi cere sfatul acestuia, iar Akif vine în ajutorul lor, plătindu-le datoria pe care o au tinerii și îl amenință pe Macit ca să îi lase în pace.

Akif nu știe că aceste amenințări o să aibă repercusiuni grave. Macit continuă să îi amenințe pe băieți, iar Akif decide că îl denunțe.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj, în cea mai recentă vacanță, în Maldive

Macit reușește să fugă și mai târziu îl prinde pe Omer, iar viața acestuia este în pericol.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până vineri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.