Omer este concediat de la club, iar Emel ajunge la spital. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 10 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Frații Eren se descurcă foarte greu cu banii, iar Omer este concediat de la club din cauza lui Sarp și pe deasupra, ultimul salariu îi este furat.

Asiye merge să facă curățenie în casa unei femei înstărite și o ia pe Emel cu ea, ca să stea măcar un pic la căldură.

Femeia le dă intenționat conserve expirate. Emel mănâncă și se îmbolnăvește. Asiye este la capătul puterilor fiindcă necazurile lor nu se mai termină.

Nebahat îi oferă un loc de muncă lui Akif, la club, ca valet.

Spre finalul episodului, Suzan află că este însărcinată.

Citește și: La mulți ani, Cüneyt Mete, Orhan Eren din serialul "Totul pentru familia mea"!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 2 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.