Ömer, îngenunchiat de durere, după ce bunica Sevgi suferă un atac de cord și ajunge în stare gravă la spital! Aflați ce se va întâmpla, luni, 3 aprilie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2023, 17:34
totul pentru familia mea Foto(6)

Omer, doborât de tristețe, după ce bunica Sevgi va suferi un atac de cord

Sursa: Captură KANAL D

Luni, 3 aprilie, în serialul Totul pentru familia mea: Momente dramatice pentru frații Eren! Omer, doborât de suferință deoarece e pe cale să o piardă pe bunica Sevgi! „Abia te-am găsit! Nu te pot pierde imediat!” Iată care va fi ultima dorința a bătrânei Sevgi!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare publicul cu noi momente dramatice, emoții și trăiri puternice, dar și răsturnări impresionante de situație, prin care trec personajele principale. Pentru cei trei frați Eren coșmarul și chinurile sunt departe de a se sfârși și se vor confruntă cu noi obstacole și necazuri greu de depășit.

Ömer, îngenunchiat de durere, după ce bunica Sevgi suferă un atac de cord și ajunge în stare gravă la spital!

În noul episod de luni, 3 aprilie, frații Eren vor trece prin noi momente dificile deoarece Sevgi își va face apariția, însă va suferi un atac de cord și va ajunge în stare gravă la spital. Tânărul Ömer va suferi cumplit la gândul că își va pierde din nou bunica pe care abia o regăsise.

După multe zile de chin și neputință, bătrâna Sevgi va fi descoperită de nepoata ei Yasmin. Tânăra va află din întâmplare că bunica ei se află sechestrată în subsolul sinistru și va încerca să descopere ce anume o adusese în acea stare degradată de sănătate.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi! Iată ce i-a transmis fetița celebrei actrițe Yıldız Kültür pe contul ei de socializare! „Te iubesc atât de mult!”

În cele din urmă, bătrâna va fi transportată de urgență la spital deoarece va suferi un atac de cord. Sevval va încerca pe cât posibil să păstreze în secret gestul mârșav comis împotriva soacrei sale și va părea foarte afectată de cele întâmplate. Însă bătrână Sevgi nu o va ierta pentru gestul ei crud, în încercarea disperată de a proteja averea familiei și de a o reduce la tăcere.

„Uite ce mi-ai făcut pentru bani și avere!”, îi va spune Sevgi cu ochii în lacrimi lui Sevval.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, tânărul Ömer va fi doborât de suferință la gândul că își va pierde bunica, deși o reîntâlnise de curând și i-ar fi plăcut să se bucure cât mai mult de afecțiunea și protecția ei. Profund îndurerat, Ömer va merge la spital și își va veghea bunica, cerându-i să lupte pentru a depăși cumplită boală.

„Abia te-am găsit! Nu te pot pierde imediat!”, îi

va spune Ömer bunicii sale.

Simțindu-și sfârșitul din ce în ce mai aproape, bătrâna Sevgi le va cere fiul ei, Ahmet și nepotului ei, Ömer, să vină în camera ei pentru a le cere că o ultimă dorința să încerce pe viitor să se înțeleagă și mai ales să ajungă se respecte și să iubească, pentru a avea o relație normală tată-fiu.

„Chiar dacă știu cât de greu este pentru voi, vreau că, într-o zi, să va înțelegeți și să va iubiți!”, va spune Sevgi.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!