Omer nu-l iartă pe Ibrahim. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 19 mar 2024, 17:33
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Evenimentele neașteptate ce se vor derula astăzi în familia Unal vor continua să surprindă privitorul, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Doga refuză să îi spună familiei unde este ascunsă Nursema. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Omer nu-l iartă pe Ibrahim

Nursema se simte eliberată de toată suferință pe care a purtat-o în suflet, după ce a dezvăluit întregii familii evenimentele dramatice prin care a fost nevoită să treacă din cauza căsătoriei forțate pe care a trebuit să o accepte. Acum tânăra se bucură de toată atenția și tot sprijinul lui Alev și Doga care o susțin în decizia luată și îi sunt permanent alături.

În plus, Doga va înfrunta întreaga familie a soțului său, dezprobând faptele acestora, și care au împins-o pe Nursema să trăiască evenimente dramatice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Abdullah își caută neîncetat fiica și este dispus să facă tot cee ace este necesar pentru a o aduce acasă. Bărbatul realizează că a greșit enorm în decizia pe care a luat-o, atunci când și-a căsătorit fiica, fără voia acesteia, și este hotărât ca Ibrahim și familia acestuia să plătească pentru faptele lor.

Și Omer este devastat de situația teribilă prin care a trecut nepoata sa și îi promite fratelui său că Ibrahim și familia acestuia vor avea parte de o răzbunare pe măsura faptelor lor.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a dat viață personajului Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță

Ce condiție îi va pune Nursema tatălui său, pentru a se întoarce acasă și, ce pedeapsă uluitoare va primi Ibrahim, din partea lui Omer, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.