Omer, Ogulcan și Sarp sunt arestați, iar Akif vrea să își repare greșeală. Șeval o împușcă pe Suzan. Vezi online live episodul 111 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 mar 2024, 04:20

Episodul 111 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 28 iunie

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 111 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 28 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 28 iunie, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Omer, Ogulcan și Sarp sunt arestați. Yasemin și Sarp vor să îi despartă pe Doruk și pe Asiye.

Ce se întâmplă în episodul 111 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Omer, Ogulcan și Sarp sunt arestați, dar Akif vrea să își repare greșeala și-l determină pe Tahsin să se predea și să spună că, localul este al lui.

Tolga și Elif aud o discuție între Yasemin și Sarp și află că ea îl place pe Doruk și că a încercat să-l despartă de Asiye. Trupa formată din Asiye, Doruk, Omer, Aybike și Tolga, sunt invitați de către colegul lor Emrah să cânte în localul familiei lui.

Citește și: Verișorii Eren vor să lanseze o piesă muzicală, iar pentru asta au nevoie de o sumă mare de bani. Vezi online live episodul 110 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Ei sunt entuziasmați să iasă împreună pe scenă pentru prima dată și bucuroși de câștigul pe care îl vor adăuga la economiile lor pentru single-ul pe care vor să îl lanseze. Doruk este gelos și-l lovește pe Emrah care este fanul lui Asiye apoi trupa este scoasă afară din local. Asiye se supără pe Doruk.

Elif o încurajează pe Yasemin să îi mărturisească sentimentele lui Doruk spunându-i că ea crede că o place și că acum este momentul să vorbească cu el pentru că s-a certat cu iubita lui. 

Ahmet o cere în căsătorie pe Suzan și ea acceptă. În momentul în care Șeval află că se vor căsători, îi cere lui Sarp să îi aducă de acasă o cutie în care spune că sunt bijuterii însă în ea este o armă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Când Sarp află despre armă, crede că Șeval se va sinucide și pleacă să o caute cu Omer.

Băieții ajung prea târziu. Șeval îndreaptă arma spre Suzan și o împușcă.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Ahmet îi taie accesul la orice sursă de venit lui Sarp, iar acesta este nevoit să se angajeze. Vezi online live episodul 109 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .   

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.