Omer pierde banii pe care credea că i-a investit în construcția unei locuințe. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 22 octombrie începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 oct 2024, 09:33

Omer pierde banii pe care credea că i-a investit în construcția unei locuințe

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni și marți pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce puteți vedea în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Situația lui Cansu, care era pe punctul de a cădea în prăpastie, îi îngrijorează pe toți cei din familie. Aybike regretă toate neînțelegerile dintre ele două și chiar își dorește ca Ayten și Cansu să se întoarcă în casa lor.

Ayten este profund dezamăgită de acest incident și crede că Orhan și copiii lui nu o vor accepta niciodată pe Cansu.

Ayten și Cansu decid să se întoarcă în Ankara și pleacă fără să spună nimănui. Familia Eren și Sarp află când ele sunt deja pe drum dar merg după ele.

Citește și: Neslihan Atagül a anunțat sexul bebelușului. Protagonista serialului “Fiica ambasadorului” va deveni mămică peste două luni și se mândrește cu burtica de gravidă

Omer primește încă o lovitură când pierde banii pe care credea că i-a investit în construcția unei locuințe. În ziua examenului de bacalaureat, el îi prinde pe impostori, dar este bătut grav de ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, transformare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la încheierea filmărilor pentru serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță în cea mai recentă ședință foto

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit marți, 15 octombrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.