Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2023, 09:52
Foto(8)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Ömer este din nou provocat de Sarp! „Te omor!” Confruntarea dintre cei doi frați este iminentă și va duce la o nouă nenorocire! Aflați ce se va întâmpla în timpul disputei și cum va reacționa Asiye când va realiza că Ömer a încălcat promisiunea făcută!

Producția Totul pentru familia mea, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare telespectatorii cu noi evenimente dramatice, emoții puternice și mult suspans. Cei trei frați Eren se vor confruntă cu noi obstacole și situații extrem de dificile. Deși Ömer îi promisese surorii sale, Asiye, că va stă departe de Sarp și va încerca să îl evite, în cele din urmă confruntarea dintre cei doi frați va fi iminentă, iar urmările vor fi tulburătoare.

Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmplă în timpul confruntării dintre cei doi frați

În noul episod dramatic din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, lucrurile se căpăta din nou o întorsătură neașteptată și dureroasă pentru frații Eren, asupra cărora se va abate o nouă nenorocire și vor avea mult de suferit.

Tânărul Ömer va încălca promisiunea făcută surorii sale și îl va înfrunta aprig pe Sarp, fără să-i pese de posibilele urmări grave.

La Colegiul Ataman, lucrurile se vor complica din ce in ce mai mult. Vizibil afectat de despărțirea de Aybike și de moartea tatălui sau, Berk va ajunge să îl învinovățească pe Doruk pentru toate problemele sale și are de gând să se răzbune aspru pe colegul lui.

„Îți voi face același lucru pe mi l-ai făcut tu, Doruk! Mă voi juca și eu cu fericirea ta!”, spune Berk.

Între timp, Orhan ajunge din nou acasă, acolo unde Sengul se oferă să îl sprijine și decide să îl recucerească și să aibă mare grijă de el, spre marea dezamăgire și furie a rivalei sale, Gonul, care va fierbe de gelozie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, Nebahat are de gând să îi mai acorde o șansă fostului ei soț, însă Doruk se teme că decizia mamei sale să nu fie una greșită de fapt și îi lansează un avertisment. Cei doi foști soți se vor întâlni în oraș, unde vor fi surprinși de Ayla, care nu va ezită să o anunțe pe Suzan, despre acțiunile ciudate ale lui Akif.

Deși Omer îi promisese surorii sale că va stă departe de Sarp și va încerca să evite orice discuție cu el, în cele din urmă aceștia vor ajunge din nou față în față și o nouă altercație va fi iminentă. Sarp îl va provoca teribil pe fratele lui cu afirmații malițioase, iar Omer își va dezlănțui furia și se va năpusti asupra lui Sarp, care la un moment dat se va prăbuși inert la pământ.

Omer va înlemni de spaimă și va fi surprins de Asiye, care va fi șocată de scena înfiorătoare.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Atakan Özkaya!