Omer se află în stare gravă după accidentul auto, pe care l-a suferit alături de Defne. Vezi online live episodul 23 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 aug 2023, 21:49

Vezi online live episodul 23 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D joi, 10 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 23 al serialului “Melek”?

Omer și Defne au făcut accident și se află în stare foarte gravă amândoi. Adnan vrea să o răpească pe Defne din nou, dar Kenan îl ajunge din urmă și o duce înapoi la locul accidentului apoi vrea să îl scoată din oraș pe fiul lui și să-l interneze înainte de a fi prins.

Citește și: Adnan din serialul Melek, în ipostaze uluitoare! Iată cum arată talentatul actor İsmail Açıl cu părul lung, în urmă cu șase ani

Seyran a plecat spre alt oraș ca să scape de fostul ei soț, dar el o găsește și o întoarce din drum. Seyran reușește să îl cheme pe Mithat și el o scapă din mâinile lui și o duce acasă la Melek.

Apoi îi închiriază casa lui Hatice și îi mută lucrurile acolo. Familia lui Mihat nu este de acord cu faptul că acesta vrea să o ajute pe Seyran.

Citește și: Ömer din serialul Melek, apariție de senzație, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprins tânărul Mustafa Mert Koç

Omer se află în pericol de moarte, iar medicii îi dau șanse reduse de supraviețuire, mai ales că acesta are o hemoragie internă.

Medicii decid să îl opereze de urgență, ceea ce nu face altceva decât să provoace mai multă îngrijorare în rândul familiei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită.

El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.