Omer se roagă de Sarp să își retragă plângerea împotriva lui Asye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 3 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Omer se roagă de Sarp să își retragă plângerea împotriva lui Asye

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Află ce fac personajele tale preferate în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Omer se roagă de Sarp să își retragă plângerea, dar acesta refuză.

Soția lui Sado o contactează în sfârșit pe Suzan și îi arată o filmare pe care soțul ei i-a trimis-o.

În filmare Sado i-a spus lui Suzan că Şevval l-a plătit să taie frânele mașinii.

Fatma și Şengül pornesc în căutarea impostoarelor care le-au jefuit, cu mașina lui Hilmiye. Mai târziu, mașina este găsită goală pe marginea drumului, iar femeile nu sunt acolo.

Elif și Tolga merg împreună la un curs de dans.

Nebahat și Akif vor să îi cupleze pe Yaman și pe Suzan.

Sureyya se enervează când află că e pe cale să îl piardă pe Yaman din cauza lor. Atunci ea îi propune lui Akif să facă o escapadă amândoi, într-un loc retras și stabilesc să se întâlnească în acea seară la casa lui de vacanță.

Citește și: Secretele actorului Cihan Şimşek, Ogulcan din serialul "Totul pentru familia mea"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Top zece cele mai bune seriale turcești votate de utilizatorii IMBD în 2024: Care este serialul care se află în vârful clasamentului

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit marți, 3 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.