Omer și Kivilcim au spus familiilor că sunt împreună. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Omer și Kivilcim au spus familiilor că sunt împreună

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 16 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 11 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 16 al serialului “O dragoste”?

Omer și Kivilcim au spus familiilor că sunt împreună, iar singura persoană care îi înțelege este Alev. Sonmez, pe de altă parte, o va acuza pe Fatma că a încurajat-o pe Kivilcim în legătură cu această relație.

Omer și Kivilcim primesc susținere neașteptată de la Cimen și Metehan. Amândoi se bucură pentru fericirea părinților lor.După toate acestea, Omer nu vrea ca Kivilcim să fie într-o situație dificilă și merge să vorbească cu mama ei.

Doga alege să se întoarcă în casa soțului său, î n timp ce o acuză pe Kivilcim.

Pembe și Abdullah, care au aflat despre Nursema și Umut de la Nilay, aleg să ia măsuri pentru a rezolva problema imediat și definitiv, căsătorind-o pe fiica lor cu Ibrahim, fiul lui Hamdi.

Nursema vrea să fugă cu Umut, dar Nilay o prinde când își pregătește bagajul și îi spune lui Pembe. Abdullah îi zice lui Umut să renunțe la Nursema pentru că el nu le va permite să se căsătorească fiindcă aparțin unor lumi diferite și nu vor fi fericiți împreună.

Citește și: În ce zile și la ce oră se difuzează serialul turcesc „O dragoste”, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 16-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

„O Dragoste” este unul dintre serialele care atrage atenția publicului cu o poveste complexă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, este interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu.

Ea se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce aceștia se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate.

Confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, petrecere-surpriză din partea prietenilor săi, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la grandiosul eveniment

Odată cu difuzarea acestui serial, fanii vor fi atrași de interpretările unor actori de renume internațional, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .