Omer si Kîvîlcîm, în impas! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Fanii indragitului serial “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, îl vor regăsi astăzi, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, pe Omer aflat într-o situație extrem de gravă, după ce bărbatul a luat asupra sa vina unui fapt pe care nu l-a comis.

Metehan se “năpustește” asupra lui Kîvîlcîm, pe care o consideră vinovată de situația dramatică în care au ajuns el și tatăl său. Inutil încearcă femeia să se disculpe, vina asupra problemelor pe care le au aceștia neaparținându-i, pentru că Metehan este decis să nu o ierte pentru ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Omer, decizie șocantă pentru familia sa! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, la Kanal D

Omer si Kîvîlcîm, în impas

Fără să stea pe gânduri, Abdullah sare în apărarea fratelui său și, cu ajutorul avocatului Vedat, aceștia nădăjduiesc să rezolve cât mai repede problema gravă cu care se confruntă Omer și Metehan.

Citește și: Acuzații grave pentru fiul lui Omer! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” azi, de la 20:00, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Kîvîlcîm trece prin momente foarte dificile atunci când Omer o consideră și el vinovată de situația prin care sunt nevoiți să treacă acesta și fiul său. Cu toate că îl asigura că lucrurile se vor lămuri rapid și se va găsi adevăratul vinovat al materialului immoral, Omer nu îi mai acordă încrederea sa.

Șirul problemelor pentru Omer continuă atunci Kayhan vrea să îl șantajeze, acesta din urmă dorindu-și foloase materiale din partea familiei Unal.

Dacă va reuși Omer să depășească problemele grave în care este implicat, fără voia sa, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.