Omer și Kivilcim par să se apropie tot mai mult unul de altul. Vezi online live serialul, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 4 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 22 februarie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 4 al serialului “O dragoste”?

Discuția începută între Kivilcim și Omer la nunta lor este brusc întreruptă de apariția surprinzătoare a fostului ei soț, Kayhan. Acest eveniment neașteptat aduce o tensiune palpabilă în atmosferă, iar reacția lui Kivilcim este una de surpriză și, poate, de disconfort.

Însă, cea mai mare surpriză vine când Alev își cere scuze de la Abdullah pentru o greșeală făcută în timpul festivităților. Deși acesta îi acceptă scuzele, comunicarea lor este întreruptă de zgomotul din jur, iar Alev propune o întâlnire ulterioară pentru a continua discuția.

Evenimentele de la nuntă continuă să fie pline de dramă când apare logodnica lui Kayhan, uluind pe toată lumea prin comportamentul ei. A doua zi, Kayhan o contactează pe Kivilcim și îi comunică că are ceva important de discutat.

În cadrul întâlnirii lor, el îi sugerează să se comporte bine cu familia Unal, sugerând că aceștia sunt extrem de bogați și vrea ca fiica lor să fie fericită. Cu toate acestea, Kivilcim respinge ideea și pleacă, lăsând o tensiune neînțeleasă între ei.

În timp ce intrigile se desfășoară în jurul lor, legăturile dintre personaje încep să se contureze. Fatih și Doga sunt invitați la cină de către Kayhan, iar acesta sugerează chiar și o afacere pentru ginerele său, însă intențiile lui sunt interpretate cu precauție de către Abdullah și Omer.

Între timp, Nursema și Umut își dezvoltă o prietenie, iar Alev și Abdullah au o întâlnire plăcută la prânz, în ciuda tensiunilor din viața personală a lui Abdullah.

În schimb, Metehan declanșează un scandal la școală, expunând pozele de la nuntă și sugerând că mariajul lui Doga a fost motivat doar de interese financiare, implicându-l și pe Kivilcim în această poveste. Incidentul declanșează o serie de evenimente care duc la o confruntare între Cimen și Metehan, pedepsită apoi de Kivilcim.

În timp ce tensiunea crește în jurul lor, Omer și Kivilcim par să se apropie tot mai mult unul de altul, iar neînțelegerile dintre personaje ajung la un punct critic atunci când Pembe află că soțul ei și Alev pleacă împreună în Germania. Deși presupunerile sale sunt greșite, aceste evenimente îi aduc o nouă perspectivă asupra relațiilor din viața sa.

Citește și: Drama neștiută a actorului Doğukan Güngör, Fatih din "O dragoste", serial difuzat de luni până vineri, la Kanal D

În final, în ciuda tuturor tensiunilor și dezvăluirilor, personajele se confruntă cu propriile lor demoni și trebuie să găsească modalități de a depăși conflictele și de a merge mai departe în viețile lor încătușate de intrigi și sentimente neînțelese.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 4-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" aduce în prim plan o poveste complexă despre iubire, familie și confruntarea cu convențiile sociale. Protagonista, Doga, o idealistă în vârstă de 20 de ani, interpretată de talentata actriță Sila Turkoglu, se îndrăgostește de Fatih (jucat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce cei doi se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de o sarcină neplanificată, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea sarcinii neașteptate a fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele între generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc pe măsură ce se dezvăluie secretele și conflictele din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit renumita actriță în urmă cu 11 ani

Cu difuzarea acestui nou serial, fanii serialelor turcești vor fi încântați de interpretările unor actori de top, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .