Ingrediente
4 oua
100g bacon
1 dovlecel mic
1 ceapa verde
2 ciuperci
1 legatura patrunjel
Sare, piper
Mod de preparare
Intr-o tigaie non aderenta, baconul (taiat cubulete) se pune la prajit pentru a deveni crocant si a elimina toata grasimea, se scoate pe un servetel sa absoarba grasimile si se scruge tigaia de excesul de grasimi.Intre
Se pun legumele la calit usor in tigaia in care am pregatit baconul pana se inmoaie si se elimina excesul de apa.
Se bat ouale si se varsa impreuna cu baconul peste legume, se drege de sare si piper si se adauga si patrunjelul tocat marunt. Se pune un capac si se gateste uniform pana devine o omleta groasa.
Se serveste calda.
Pentru prima zi de scoala, gatiti de seara, serviti-o copiilor rece, taiata felii mari si asezata intre feliile de paine prajita pentru sandvis.
Inveliti sandvisul in hartie frumoasa pentru ca celor mici sa le faca placere sa scoata din ghiozdan in fata colegilor.