Omletă cu spanac și brânză feta. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Ingredientul minune care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din această rețetă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 dec 2022, 00:50

Rețeta specială de omletă cu spanac și brânză feta a la chef Patrizia Paglieri. Un preparat ușor, cu puține ingrediente, dar extrem de delicios.

Rețeta pregătită astăzi de chef Patrizia Paglieri în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi” este inspirată din ținutele colegilor săi. Matinalii au optat pentru culoarea verde, culoare care este la mare căutare în această perioadă. Patrizia Paglieri s-a gândit să le prepare scumpilor săi colegi o rețetă simplă, cu ingrediente puține și ieftine, dar care să le încânte papilele gustative, o rețetă delicioasă de omletă cu spanac și brânză feta.

Cum se pregătește rețeta delicioasă de omletă cu spanac și brânză feta a Patriziei Paglieri

Ca de fiecare dată, George Tănase o asistă pe Patrizia în bucătărie și încearcă să afle de la ea cât mai multe secrete culinare pe care le aplică în rețetele ei. Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai iubiți bucătari, cu un palmares incredibil, își surprinde zilnic colegii, dar și invitații cu cele mai spectaculoase rețete.

Aceasta a dezvăluit că de fiecare dată încearcă să pregătească rețete ușoare pe care le pot face și cei de acasă. Astăzi, chef a pregătit o rețetă potrivită pentru micul dejun,  omletă cu spanac și brânză feta, o rețetă de sezon, după cum a precizat Patrizia Paglieri.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Ne-am îmbrăcat toți în verde și ne-am gândit să facem două rețete cu spanac...Astăzi face omletă specială cu spanac și feta și apoi facem un risotto cu spanac, praz și cașcaval. Rețete cu spanac simple, interesante, cu puține ingrediente, de sezon, foarte ușoare, toate rețetele pe care noi le facem sunt foarte ușoare”

Citeste si: Dimineața cu noi, 25 martie 2022. Rețeta specială a Patriziei Paglieri de Biban la cuptor cu ratatouille. Cât timp se lasă peștele la cuptor pentru a fi pătruns perfect

Omletă cu spanac și brânză feta-ingrediente:

Pentru a pregăti cea mai delicioasă omletă cu spanac și brânză feta aveți nevoie de câteva ingrediente foarte simple, ieftine și de sezon. Patrizia Paglieri a dezvăluit că rețeta este una extrem de simplă și rapidă și oricine o poate face acasă. Chef a mai pregătit și o rețetă de risotto cu spanac. Ingredientul minune al zilei este spanacul.

  • 600gr spanac 
  • 100g parmezan
  • 6 ouă
  • 100gr brânză feta 
  • 2 cepe 
  • ulei de măsline
  • 1 cartof

Citeste si: Tips & Tricks cu Patrizia Paglieri. Cum să pregătești cea mai delicioasă rețetă de sparanghel cu guacamole, Dimineața cu noi, 28 martie 2022

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?