Rețeta pregătită astăzi de chef Patrizia Paglieri în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi” este inspirată din ținutele colegilor săi. Matinalii au optat pentru culoarea verde, culoare care este la mare căutare în această perioadă. Patrizia Paglieri s-a gândit să le prepare scumpilor săi colegi o rețetă simplă, cu ingrediente puține și ieftine, dar care să le încânte papilele gustative, o rețetă delicioasă de omletă cu spanac și brânză feta.
Cum se pregătește rețeta delicioasă de omletă cu spanac și brânză feta a Patriziei Paglieri
Ca de fiecare dată, George Tănase o asistă pe Patrizia în bucătărie și încearcă să afle de la ea cât mai multe secrete culinare pe care le aplică în rețetele ei. Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai iubiți bucătari, cu un palmares incredibil, își surprinde zilnic colegii, dar și invitații cu cele mai spectaculoase rețete.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
”Ne-am îmbrăcat toți în verde și ne-am gândit să facem două rețete cu spanac...Astăzi face omletă specială cu spanac și feta și apoi facem un risotto cu spanac, praz și cașcaval. Rețete cu spanac simple, interesante, cu puține ingrediente, de sezon, foarte ușoare, toate rețetele pe care noi le facem sunt foarte ușoare”
Omletă cu spanac și brânză feta-ingrediente:
Pentru a pregăti cea mai delicioasă omletă cu spanac și brânză feta aveți nevoie de câteva ingrediente foarte simple, ieftine și de sezon. Patrizia Paglieri a dezvăluit că rețeta este una extrem de simplă și rapidă și oricine o poate face acasă. Chef a mai pregătit și o rețetă de risotto cu spanac. Ingredientul minune al zilei este spanacul.
- 600gr spanac
- 100g parmezan
- 6 ouă
- 100gr brânză feta
- 2 cepe
- ulei de măsline
- 1 cartof