"Omul de cauciuc" a stabilit un nou record. A zdrobit 60 de CD-uri intr-un minut, intre umeri, in fata pieptului

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 aug 2021, 22:10

Un fermier din India a reusit sa sparga 60 de CD-uri, strangandu-le intre umeri, in fata pieptului.

Rammehar Punia are 35 de ani si este fermier. A primit porecla de "om de cauciuc" pentru ca are o abilitatea supraomeneasca: el poate sa isi aduca umerii in fata corpului.

El si folosit "puterea" unica pentru a stabili un nou record mondial. El a doborat recordul mondial pentru cele mai multe CD-uri distruse intre umeri, reusind sa sparga 60 de discuri in doar un minut. A stabilit primul record, de 41 de discuri, in 2011 insa acesta a fost doborat, asa ca a inceput sa se antreneze timp de 4 ore pe zi pentru a-si recastiga "titlul".

##VIDEO138685##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Flexibilitatea lui extrema ii permite sa isi infasoare mana stanga in jurul gatului atat de mult incat isi poate atinge urechea dreapta.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.