Oneață a dezvăluit care a fost cea mai mare plăcere a lui Florin Salam! Regele barbutului, dezvăluiri de elită la „Fiță cu Adiță”! „Îți dau cuvântul meu de onoare”

Author: Lavinia Medrea

Regele barbutului, dezvăluiri de elită la „Fiță cu Adiță”! „Îți dau cuvântul meu de onoare”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Oneață, regele barbutului, alături de Florin Motoi, liderul romilor, au venit în emisiunea lui Adiță Voicu și au făcut dezvăluiri de viață cât se poate de interesante, în exclusivitate!

Invitați în emisiunea „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Florin Motoi, cunoscut drept Rândunică și liderul romilor, și Oneață, regele barbutului, au povestit întâmplări din viața lor, la masă cu Adiță, și au făcut dezvăluiri care mai de care mai interesante.

Care a fost cea mai mare plăcere a lui Florin Salam. Oneață a dezvăluit totul

Regele barbutului a făcut un lucru pe care, probabil, nimeni din România nu a mai îndrăznit să-l facă. În 2009, când trupa de succes Gypsy Kings a avut concert în țara noastră, Oneață s-a dus să îi ia pentru a-i cânta lui. În aceeași seară, l-a sunat pe regele manelelor, Florin Salam, pentru a-i da ocazia să cânte cu renumita formație.

Mai mult de atât, se pare că managera trupei Gypsy Kings i-ar fi propus cântărețului de manele, Florin Salam, să-i însoțească în cântările lor.

Citeste si: Cum a reacționat Roxana Dobre când i-a întâlnit pe copiii lui Florin Salam pentru prima dată: ”A fost un șoc. Am plâns!” Soția manelistului a dezvăluit că a fost nevoită sa aștepte ca Betty să-și dea acordul în privința relației lor

„Au venit (n.r.: Gypsy Kings) în România și eu m-am dus și i-am luat de la concert, asta era în 2009.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

(...) Marea plăcere pe care a avut-o vreodată Salam a fost să cânte alături de ei (n.r.: de Gypsy Kings). Era plecat, i-am dat telefon, că-i am pe Gypsy Kings, și au cântat împreună, îți dau cuvântul meu de onoare.

A ajuns managera la Gypsy Kings să-i pupe mâna lui Salam și să-l ia în brațe și să zică: -De ce nu vii cu noi, să vii să cânți?-. Pe el și pe Cocoș, cu vioara”, a povestit, în exclusivitate, Oneață.

Rândunică a plătit ca să-l cunoască pe Oneață. A vrut să-i fie prieten cu orice preț

Pus la masă alături de Adiță și de Oneață, Florin Motoi (n.r.:

Rândunică) a povestit cum a intrat în grupul lui Oneață și al prietenilor săi, fiind un băiat de bani gata, bogat. Se pare că liderul romilor ține foarte mult la prestigiul și imaginea bunului său prieten, Oneață. 

„Eu plăteam ca să mă bage Oneață în seamă. Și acum au ajuns unii, așa ziși smecheri de carton, care spun despre Oneață doar că nu mai are sursa materială necesară, să vorbească de el în anumite feluri, ceea ce e greșit.

Este foarte trist și nu e vorba numai de Oneață, de mulți mai mulți băieți care au un trecut frumos, care nu au greșit, care își păstrează principiile omenești, nu șmecherești.

Citeste si: Rândunică și Oneață, liderul romilor și regele barbutului, dezvăluiri impresionante la „Fiță cu Adiță”: „Eu plăteam ca să mă bage Oneață în seamă”

(...) Eu deja am apărut între ei ca o victimă a lor, pentru că eu, fiind un copil de bani gata, aveam bani, și toți mă așteptau. Și aduceam bani, vă dați seama. Devenind o victimă a lor, am plătit foarte mult ca să-i cunosc pe Oneață și pe toți ăștia. Și atunci când l-am cunoscut (n.r.: pe Oneață) am zis: -Vai! Cu omul ăsta atât de șmecher eu trebuie să mă fac cumătru-”, a povestit Florin Motoi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.