Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o regiune sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar în cea mai recentă vacanță! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2022, 21:46
video Foto(5)

Îndrăgitul Ümit Kantarcılar se numără printre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cum a fost surprins în cea mai recentă vacanță.

Ümit Kantarcılar face parte în prezent din categoria celor mai apreciați actori ai Turciei în ciuda faptului că are doar 35 de ani. Tânărul actor a început să joace teatru încă de la vârstă de 19 ani și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de această profesie și a perseverat pentru a deveni celebru și adulat de publicul larg. Dincolo de actorie, Ümit mai este pasionat și de echitație, dar și de turism, fiind un mare explorator de locuri noi și spectaculoase.

De curând celebrul actor s-a bucurat de o vacanță de senzație alături de câțiva prieteni apropiați. 

Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o locație sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar

Dincolo de viața profesională presărată cu multe succese, Ümit Kantarcılar nu a avut parte și pe plan personal de succes, deoarece s-a căsătorit în anul 2014 cu o colegă de breaslă pe care o consideră pe atunci aleasă inimii lui, însă după doar doi ani de căsnicie, mariajul s-a destrămat și au divorțat, în ciuda faptului că urmă

să vină pe lume și copilul lor.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, transformare uluitoare de look! Iată cum arăta celebrul Ümit Kantarcılar cu barbă și cu părul lung, în urmă cu patru ani!

Inițial actorul s-a arătat extrem de reticent în ceea ce privește rolul lui important de tătic, treptat acesta a fost captivat de fetiță lui, Elis Naz, care astăzi are șase ani și pe care a ajuns să o iubească mai presus de orice și oricine și își respectă întocmai atribuțiile de părinte. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Ümit Kantarcılar  a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și a decis să își sărbătorească ziua de naștere altfel decât a făcut-o până anul acesta.

Celebrul actor a organizat o scurtă expediție într-o superbă regiune de munte a Turciei, unde a ales să plece alături de cei mai apropiați prieteni ai săi.

De această dată, Umit a decis să evite locațiile de lux și a mers alături de camarazii săi într-o vacanță la cort în sălbăticie. Acesta a publicat recent pe contul lui de socializare un scurt filmuleț, în care apare pregătind o friptură la un foc aprins undeva pe un platou montan.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cele mai provocatoare ipostaze! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ümit Kantarcılar, la bustul gol pe o ambarcațiune de lux!