Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 oct 2022, 11:55
Ümit Kantarcılar Foto(5)

Ümit Kantarcılar, un actor carismatic 

Sursa: Instagram Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar este un actor de succes și un tătic fericit și împlinit, dincolo de platourile de filmare.

Ümit Kantarcılar are doar 34 de ani și o experiență în domeniul actoriei de aproape 16 ani, însă cu toate acestea carismaticul actor a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului deosebit și a carismei sale aparte. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe chipeșul actor de curând în serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului Onur. 

Dincolo de viața profesională presărată cu multe succese, Ümit Kantarcılar este un tătic fericit și împlinit, deoarece are o fetiță superbă, în vârstă de șapte ani, pe care o adoră și care

a devenit centrul universului sau, în ciuda divorțului de mama acesteia. 

Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic

Ümit Kantarcılar s-a născut în anul 1987 în Antalya, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care i-au descoperit peste ani talentul actoricesc și l-au îndrumat să urmeze la vârstă majoratului calea către o carieră în actorie.

După absolvirea liceului, Ümit a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe pe care a încheiat-o cu succes, devenind în anul 2009 un actor cu drepturi depline.

Citeste si: Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

La scurt timp tânărul a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Antalya, spre marea bucurie a părinților lui care și-au văzut astfel visul împlinit. În anul 2006, Ümit Kantarcılar a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial turcesc, intitulat İki Aile, care a însemnat de altfel și primul pas către carieră de succes de astăzi. Talentatul actor a primit apoi multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție care au continuat să îi aducă mari satisfacții.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă viață profesională a carismaticului Ümit Kantarcılar a fost presărată cu multe reușite, pe plan personal, celebrul actor nu a avut parte de același succes, deoarece în anul 2016 a divorțat de soția lui, actrița Gamze Topuz, după doar doi ani

de căsnicie, în ciuda faptului că urmă să vină pe lume fetiță lor. La acea vreme presă turcă a scris faptul că pricipalul motiv al divorțului a fost acela că îndrăgitul actor nu și-ar fi dorit să devină tată atât de rapid după căsătorie.

 

Deși inițial s-a vehiculat că Ümit Kantarcılar nu și-a dorit copiii, după nașterea micuței Elis Naz, viață celebrului actor s-a schimbat radical.

Se pare că acesta a fost de-a dreptul cucerit de frumusețea și gingășia fiicei lui, care îi seamănă perfect și astfel a devenit cel mai iubitor și grijuliu tătic și în plus actorul a păstrat și o legătură de prietenie cu fosta lui soție, de dragul fetiței lor. 

Citeste si: Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Deși Ümit Kantarcılar este un bărbat extrem de discret atunci când vine vorba despre familia lui, presă turcă a reușit să îl surprindă totuși pe acesta alături de fiica lui, în cele mai frumoase și tandre ipostaze. Se pare că în prezent, celebrul actor are o relație specială cu fiica lui, Elis Naz, care are vârstă de șapte ani și care a moștenit multe trăsături fizice de la părintele ei. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.