Onur din serialul Aripi frânte, în cele mai provocatoare ipostaze! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ümit Kantarcılar, la bustul gol pe o ambarcațiune de lux! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2022, 22:11
video Foto(5)

Tânărul Ümit Kantarcılar, care a făcut furori cu rolul Onur în serialul Aripi frânte, se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. 

Ümit Kantarcılar a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și carisma lui încă de la primele sale roluri jucate în producții de excepție. Deși are doar 35 de ani, talentatul Ümit a acumulat aproape 16 ani de experiență pe platourile de filmare și continuă să urce spre cele mai înalte culmi ale succesului în carieră lui. Dincolo de viață profesională, Ümit Kantarcılar este renumit pentru spiritul lui aventurier și este supranumit și un sex simbol al generației sale. 

Onur din serialul Aripi frânte, în cele mai provocatoare ipostaze

Publicul din România l-a cunoscut pe tânărul Ümit Kantarcılar recent, în distribuția producției Aripi frânte, în care a jucat rolul principal Onur. Dincolo de cariera lui presărată cu multe succese, Ümit nu a avut parte de aceeași fericire și pe plan personal, deoarece în urmă cu câțiva ani a divorțat de soția lui și încă se află în căutarea iubirii adevărate. 

Citeste si: Ea este femeia de care s-a îndrăgostit celebrul Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte, la scurt timp după divorțul de soția lui! Iată cine este fotomodelul de succes care i-a sucit mințile chipeșului actor!

Ümit Kantarcılar s-a născut în 1987, în Antalya și la îndemnul părinților lui a studiat peste ani Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe și imediat după absolvire a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Antalya, acolo unde a fost remarcat de marile case de producție din Turcia

și cooptat să joace în seriale și filme artistice de excepție. Astfel, în anul 2006 Umit a debutat pe platourile de filmare în serialul Iki Aile, care a reprezentat și primul lui pas către cariera strălucită de astăzi. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de profesie, care i-a adus mereu satisfacții și succese, pe plan personal, Ümit Kantarcılar nu se consideră încă un bărbat fericit deoarece încă se află în căutarea marii iubirii. Actorul s-a căsătorit în anul 2014 cu actrița Gamze Topuz, iar după doar doi ani de căsnicie au decis să divorțeze, în ciuda faptului că soția lui era însărcinată cu fiica lor. Presa a scris la acea vreme că Umit nu și-ar fi dorit copii atât de devreme și acesta ar fi fost pricipalul motiv al   divorțului.

În prezent însă celebrul actor are o relație specială cu fiica lui Elis Naz, pe care o adoră și alături de care petrece timp atunci când nu se află pe platourile de filmare. 

Deși are statutul de tătic, Ümit Kantarcılar continuă să fie un bărbat excentric și nonconformist. Actorul nu se sfiește să publice pe contul lui de socializare imagini în care apare chiar și în ipostaze provocatoare.

În această vară, Umit a postat pe Instagram câteva poze uluitoare în care a fost surprins la bustul gol. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.