Onur, protagonistul serialului Aripi frânte, apariție spectaculoasă la sala de fitness! Iată cum arată chipeșul actor Ümit Kantarcılar la bustul gol! Imaginile care au făcut senzație în rândul fanelor sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2022, 22:19
Ümit Kantarcılar Foto(4)

Ümit Kantarcılar, un actor desăvârșit 

Sursa: Instagram Ümit Kantarcılar

Renumitul actor Ümit Kantarcılar, care a dat viață personajului Onur în serialul Aripi frânte, a fost surprins recent în sala de fitness. Iată imaginile care au făcut furori!

Ümit Kantarcılar are doar 35 de ani, însă a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele lui apariții pe micile ecrane, datorită talentului uriaș și a carismei sale captivante. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent pe Ümit în distribuția serialului Aripi frânte, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D și l-au îndrăgit din prima clipă pe chipeșul actor. 

Onur, protagonistul serialului Aripi frânte, apariție spectaculoasă la sala de fitness

Ümit Kantarcılar a venit pe lume în 1987, în superbă Antalya, unde a crescut și a studiat până la vârsta de 18 ani, când a decis să urmeze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe și astfel a fost nevoit să se mute în Istanbul.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o regiune sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar în cea mai recentă vacanță! 

După absolvirea facultății, Ümit a revenit pe meleagurile natale, unde a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Antalya și la scurt timp a fost remarcat de marile case de producție din Turcia, primind multe propuneri de a jucat în seriale de televiziune. În anul 2006, ambițiosul actor a debutat pe platourile de filmare ale  serialului İki Aile, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat apoi 16 ani plini de reușite și de realizări pe plan profesional pentru Ümit Kantarcılar, care a devenit din ce în ce mai apreciat de public și de marii producători de seriale și filme din Turcia. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională, Ümit Kantarcılar nu a avut parte de aceleași mari reușite, deoarece a trecut printr-un mariaj care a eșuat după doar doi ani de căsnicie. Însă cea mai mare realizare pe plan personal este și va rămâne mereu venirea pe lume a fiicei sale, Elis Naz, care are astăzi vârsta de șase ani și care reprezintă pentru celebrul actor cea mai de preț comoară. 

Deși este un tătic grijuliu și devotat, Ümit Kantarcılar a rămas un bărbat la fel de rebel și nonconformist în viața de zi cu zi. De curând, acesta a făcut furori în mediul virtual, după ce a publicat pe contul lui de Instagram un scurt filmuleț în care a fost surprins la sala de fitness în timp ce se antrena așa cum obișnuiește să facă în fiecare zi. 

Citeste si: Îndrăgitul serial Aripi frânte ajunge la final! Iată când puteți urmări ultimul episod la Kanal D! Care va fi deznodământul fascinantei povești?