Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2024, 17:04
video Foto(4)

Onur Seyit Yaran, care a jucat rolul Doruk în producția Totul pentru familia mea, în ipostaze uluitoare într-o călătorie de pomină pe mare! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Onur Seyit Yaran s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a continuat să evolueze rapid și fructuos pe plan profesional, cu o perseverență uluitoare și pasiune nemărginită pentru actorie. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor în anul 2022, când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, un rol dificil, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Onur Seyit Yaran, în ipostaze uluitoare într-o călătorie de pomină pe mare

Onur Seyit Yaran se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia și continuă să își surprindă fanii cu rolurile sale jucate în producții de excepție. Când nu se află pe platourile de filmare, carismaticul actor este activ în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât de la ședințele foto, cât și din arhivă personală.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care chipeșul actor Onur Seyit Yaran a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Doruk! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

De curând, Onur Seyit Yaran a postat pe contul lui de Instagram câteva imagini uluitoare, în care și-a făcut apariția îmbrăcat sumar și chiar la bustul gol, spre marea încântarea a fanelor sale, care l-au admirat și au lansat comentarii pozitive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Onur Seyit Yaran, evoluție frumoasă pe plan profesional

Onur Seyit Yaran a venit pe lume în anul 1995, în Istanbul. Deși în perioada copilăriei își dorea să devină un actor celebru, tânărul Onur și-a descoperit și pasiunea pentru sport și pentru modeling, iar la vârstă majoratului, a decis să studieze la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Haliç, pe care a absolvit-o cu succes, însă a conștientizat că nu poate să renunțe nici la marea lui pasiune pentru actorie.

Acesta a urmat cursurile unei școli private de teatru și în paralel a continuat să joace fotbal la nivel de performanță, însă în cele din urmă a renunțat la sport pentru a se dedică doar actoriei.

Citește și: Carismaticul Onur Seyit Yaran, care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look pentru noul său proiect! Iată cum arată în prezent celebrul actor

În 2018, Onur a fost deja cooptat în distribuția producției Kalk Gidelim. Iar în anul 2019 carismaticul tânăr a jucat în producția Vuslat și în anul 2021, Onur a fost distribuit în serialul Totul pentru familia mea, cel mai recent proiect și cel care i-a adus și cel mai mare succes de până acum.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.