Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, reacție tranșantă față de jurnaliști! "Nu vorbesc despre relațiile mele" Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2022, 13:04

Îndrăgitul actor Onur Tuna a fost recent surprins de jurnaliști pe malul Bosforului, în timp ce însoțea un grup invitați din America.

Carismaticul Onur Tuna, în vârstă de 36 de ani, se numără printre cei mai talentați, apreciați și bine cotați actori ai momentului în Turcia. Tânărul actor a fascinat publicul din țară lui natală și din străinătate cu doua dintre cele mai recente roluri jucate în seriale de mare succes, Doctorul minune și „Mahkum” („Deținutul”).

Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, reacție tranșantă față de jurnaliști

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul Onur Tuna încă din anul 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în rolul unui avocat de succes, Alihan, iar apoi în anul 2021, acesta a revenit la Kanal D în producția fenomen Doctorul minune, în rolul unui medic chirurg de succes.

Anul trecut, la scurt timp după încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, Onur Tuna a fost cooptat să joace într-un alt proiect de amploare, un serial de acțiune, intitulat „Mahkum” („Deținutul”), care de asemenea se bucură de mare succes în rândul publicului din Turcia și

cu siguranță va fi un real succes și pe plan internațional.

De curând, presă din Turcia a scris despre celebrul actor că ar trăi o nouă poveste de iubire cu actrița Hande Doğandemir, însă la scurt timp această a confirmat că s-au despărțit, însă renumitul actor nu a vrut deloc să comenteze acest subiect până acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea este noua iubită a celebrului Onur Tuna? Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

Zilele trecute, Onur Tuna a fost zărit de jurnaliștii turci pe malul Bosforului, în timp ce însoțea un grup de invitați sosiți din America, într-o plimbare pe mare. Cei din presă au profitat de ocazie și l-au întâmpinat pe carismaticul actor cu câteva întrebări, mai întâi legate de noile lui proiecte și apoi și de viață personală.

Însă Onur a fost la fel de obiectiv că întotdeauna și le-a răspuns pe scurt jurnaliștilor, subliniind că a avut un sezon de filmări greu și obositor, dar frumos și că s-a împărțit între noul serial și un musical pe care l-a filmat recent. Cât despre viață sentimentală, actorul le-a spus răspicat că nu va mai vorbi despre relațiile sale.

"Am un sezon foarte obositor și frumos.

Pe de o parte, musicalul și pe de altă parte, serialul, care însă mă și relaxează foarte mult!(...) Nu am vorbit niciodată despre relațiile mele până acum, nu voi mai vorbi despre asta!”, a spus Onur Tuna, potrivit gecce.com

Citeste si: Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.