Onur Tuna, fascinantul Dr. Ferman Eryiğit, din serialul “ Doctorul minune”: “Mă trezesc devreme, la 5.30, meditez și compun muzică!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 sep 2021, 16:14

Onur Tuna, în vârstă de 36 de ani, se numără printre cei mai iubiți și apreciați actori ai tinerei generații, nu doar în Turcia, ci și de peste hotare.

Onur Tuna, unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci, din generația tânără, este Dr. Ferman, din  serialul-fenomen “Doctorul minune”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D.

Performanța sa actoricească nu este singurul lucru pe care fanii din toată lumea îl admiră la Onur Tuna, ci și aspectul fizic, actorul afișând o frumusețe aparte, ceea ce îl face extrem de apreciat în rândul fanilor. Cu un fizic atletic, înalt, cu ochii de un albastru izbitor, actorul Onur Tuna, devine Dr. chirurg Ferman Eryiğit, în serialul de succes “Doctorul minune”.

Onur Tuna, fascinantul Dr. Ferman Eryiğit, din serialul “ Doctorul minune”, marturisiti incredibile!

Deși pare de necrezut, chipesul și  talentatul Onur Tuna  a pus în cui, deocamdată, viața personală, tot timpul său fiind dedicat activităților artistice, actoria și muzica.

Potrivit declarațiilor oferite unei publicății locale (Turkish Media 24 – n.r.), actorul ar fi singur, dar nu pentru că își dorește, ci pentru că activitatea profesională îi ocupă tot timpul.

„Dacă filmările se termină devreme, profit de ocazie pentru a ieși cu prietenii mei, sau mă duc acasă și lucrez la rolul meu. Mă trezesc devreme, la 5.30, meditez și compun muzică!”, a declarat actorul pentru sursa menționată.

În acest moment, se pare că singurele ființe care ocupă un loc important în inima lui Onur Tuna sunt micuții săi patrupezi. Doar pisicile și câinii lui Onur locuiesc cu el în casa pe care o are in Istanbul, iar dovadă stau instantaneele pe care le publică actorul pe conturile sale din mediul online.

Cu peste 2,5 milioane de fani în mediul online, actorul a depășit chiar și popularitatea colegului sau de scenă, Taner Olmez.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  Onur Tuna s-a născut la Canakkale, Turcia, la 2 iulie, 1985. A absolvit studiile universitare la Facultatea de Economie a Universității Dokuz Eylul, din Izmir, iar pasiunea pentru muzică l-a determinat să facă parte din diferite formații muzicale, încă din adolescență.

Onur Tuna a studiat și muzică clasică turcească la Conservatorul Universității Ege, cântă la chitară, dar a făcut și sport, volei și baschet în timpul liceului.

Citeste si: Cine este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune si motivul pentru care o tine ascunsa! Uite cat este de frumoasa!

Pasiunea sa pentru actorie a început în timpul școlii, acesta participând activ la diferite piese de teatru. A studiat actoria la Izmir Müjdat Gezen Art Center, iar când s-a stabilit la Istanbul a continuat să ia lecții private pentru actorie. Onur a lucrat și ca model profesionist, timp de 4 ani, în vreme ce studia în Izmir. Cariera actoricească a lui Onur a început în urmă cu zece ani, cu roluri în seriale, precum Hayat Devam Ediyor (Life Goes On), în 2011, “Filinta”, “Prețul fericirii” (Yasak Elma), continuând cu importante roluri în filme. 

În prezent, Onur Tuna poate fi urmărit pe micile ecrane, într-o interpretare unică a rolului Dr. Ferman Eryiğit, din serialul- fenomen “Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.