Oops - Cele mai PENIBILE momente pe covorul rosu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

Isi petrec mai mult din jumatate din viata pe covorul rosu. Ce te faci insa cand antipatiile sunt la tot pasul, iar de rauvoitori nici macar bodyguarzii nu te scapa. Din seria “cele mai penibile momente pe covorul rosu” va reamintim cateva intamplari colosale ale starurilor de la Hollywood.

Ca sa il enervezi pe Tom Cruise nu este o misiune imposibila! Il poti scoate din pepeni, atacandu-l pe covorul rosu! In anul 2005, actorul a fost improscat cu apa de un tanar, ce s-a dat drept jurnalist, pentru a avea acces la acel eveniment! Luat prin surprindere de pistolul cu apa, actorul s-a speriat groaznic si a sarit imediat la gatul agresorului! L-a prins de guler si l-a intrebat incontinuu “De ce?”, “De ce??”. Faptul fusese oricum consumat, dar Tom trebuia sa isi descarce cumva nervii.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Un alt incident, care va ramane celebru in istoria Holywoodului, s-a intamplat recent la Los Angeles.

Celebra Kim Kardashian a fost umilita maxim! In timp ce poza pentru jurnalistii prezenţi la un eveniment, o femeie isterica a reusit sa treaca de cordonul de securitate si a inceput sa arunce spre Kim cu…FAINA! Toata punga I s-a spart in cap si faina s-a depus pe par si haine! Atacatoarea a fost retinuta de politia din Los Angeles, iar Kim a ramas cu spaima. Cu siguranta de acum incolo va pasi cu o strangere de inima pe urmatorul covor rosu. Umareste
materialul video si poti vedea si alte vedete surprinse in situatii cu adevarat jenante.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.