OPERATIA care iti poate schimba definitiv culoarea ochilor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 20:39

Cei care nu sunt multumiti de cum arata culoare ochilor lor pot face operatia de implant de iris care le va schimba definitiv culoarea.

Aceasta interventie este una controversata dezvoltata de medicul Kenneth Rosenthal si folosita initial pentru a corecta diferite defecte ale ochiului prin implantarea unui iris artificial. Acum, aceasta a devenit o operatie cosmetica pentru cei care vor alta culoare a ochilor.

Irisul artificial este subtire, non-toxic si este facut din acelasi silicon folosit pentru lentilele intraoculare. Procedura dureaza putin, este sigura si fara durere, cam 15 minute la fiecare ochi. Nu corecteaza defectele de vedere de aceea pacientii care au probleme trebuie sa poarte in continuare ochelari sau lentile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.