"Operatia reusita, pacientul decedat!", sambata, la “Asta-i Romania!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2017, 10:42

Sambata, la “Asta-i Romania!”, facem cunostinta cu doamna Iosifescu, o femeia care trece printr-o mare suferinta.

Pana acum cateva saptamani, familia Iosifescu, din Judetul Arges, era completa. Nu le lipsea nimic, pana intr-o zi, cand Aurelian si-a fracturat coloana dupa ce-a cazut din remorca unui tractor.
Familia a tinut sa il aduca la un spital din Bucuresti, ca sa fie sigura ca are o sansa de recuperare. Odata ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni, pacientul a fost operat, iar medicii au dat asigurari familiei ca totul va fi bine.


“Operatia a decurs bine, seara am vorbit cu el, dupa ce mi-au dat voie sa intru unde era el, la terapie intensiva. Era bine, vorbea, era constient, stia tot. Nu-l durea nimic”, spune sotia indoliata.
Cand familia lui Aurelian credea ca ce a fost mai greu a trecut si ca operatia a reusit, barbatul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, si la scurt timp, a decedat.

Conform certificatului medico-legal al barbatului, cauza mortii este o infectie intraspitaliceasca.


Cazul lui Aurelian vine la cateva saptamani dupa ce o alta pacienta a murit in acelasi spital tot din cauza infectiilor nosocomiale (n.r.- infectie contractata in spital). In ultimele trei luni, inspectorii sanitari au depistat la Spitalul Bagdasar Arseni 10 cazuri de infectii cu doua bacterii: 9 cu clostridium difficile (infectie intraspitaliceasca) si unul cu stafilococ auriu.

Urmariti marturii socante in acest caz revoltator, sambata seara, de la ora 23:00,  la “Asta-i Romania”.









 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.