Operațiile estetice i-au adus sfârșitul Vivianei, o tânără în vârstă de doar 24 de ani. Femeia ar fi suferit șase intervenții chirurgicale într-o singură zi

Autor: Diana Bostan

O tânără de 24 de ani din Brazilia a decedat în urma unei operații estetice multiple.

Sursa: Facebook

Tragedie în Brazilia, acolo unde o tânără de 24 de ani a murit după o operație estetică complexă de opt ore.

O poveste tragică din Brazilia a atras atenția autorităților și opiniei publice după ce o tânără de 24 de ani a decedat în urma unei operații estetice multiple. Viviane Lira Monte, din orașul Sobral, statul brazilian Ceara, și-a dorit să-și schimbe aspectul fizic prin șase intervenții chirurgicale realizate într-o singură sesiune, însă la doar câteva zile după intervenție, aceasta a murit din cauza complicațiilor severe.

Citește și: EXCLUSIV: Statistici îngrijorătoare! Tot mai multe tinere sunt mutilate în cabinete estetice neautorizate. Raluca Harnagea: „Toate aceste probleme pot fi evitate foarte ușor”

Tânăra a suferit șase intervenții chirurgicale într-o singură zi

Potrivit Antena3CNN, pe 31 august, Viviane a fost supusă unei operații estetice maraton, care a durat opt ore și a inclus liposucție, reducerea sânilor și injectarea de grăsime din propriul corp în alte zone.

Deși inițial părea că operația a decurs conform planului, complicațiile nu au întârziat să apară.

Tânăra a dezvoltat o infecție masivă în zona abdominală și a fost internată în terapie intensivă, unde a petrecut 22 de zile de suferință. În ciuda eforturilor medicilor, Viviane a murit pe 26 septembrie, din cauza insuficienței cardiace.

Citește și: ”Parcă știa că va fi ultima seară cu noi”. Familia și apropiații deplâng moartea Ralucăi, tânăra decedată în Turcia după patru operații estetice. Mărturia cutremurătoare făcută de soțul femeii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Potrivit CNN Brasil, chirurgul care a realizat intervențiile a fost găsit online de către Viviane, iar acesta i-a propus să efectueze toate cele șase proceduri estetice într-o singură zi. Conform familiei și soțului ei, Renan Santiago, chirurgul i-a permis să plece acasă la doar 15 ore după operație, un timp mult prea scurt pentru o intervenție de asemenea magnitudine.

Familia tinerei este în stare de șoc

La scurt timp după ce a ajuns acasă, Viviane a început să acuze dureri intense și a fost dusă de urgență la spital, unde a fost internată în terapie intensivă. Deși medicii au reușit să trateze o embolie pulmonară, infecția severă din abdomen nu a putut fi controlată, ceea ce a dus la insuficiență cardiacă fatală, notează CNN Brasil.

Soțul tinerei a mărturisit presei că Viviane a suferit enorm în ultimele săptămâni de viață, vorbind din ce în ce mai slab în fiecare zi.

Avea inflamație și infecție din cauza intervenției chirurgicale. Nu a mai putut să respire, dar medicii au reușit totuși să o reanimeze. A fost intubată, îngrijită, dar pur și simplu nu a mai putut să se întoarcă. Am văzut-o murind încetul cu încetul. Au fost 22 de zile de suferință cumplită. În fiecare zi ne vorbea cu o voce din ce în ce mai slabă. Știa că era pe moarte.”, 
a spus acesta, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și: „Nu o recunoșteam dacă nu scria cine este”. Mara Bănică, ținta glumelor după operația estetică de mii de euro. Cum a ajuns să arate vedeta

El acuză chirurgul pentru moartea tinerei, afirmând că acesta a insistat să facă toate cele șase intervenții estetice într-o singură sesiune și i-a oferit o reducere semnificativă dacă accepta. Mai mult, chirurgul ar fi cerut plata integrală în numerar, suma ridicându-se la 50.000 de dolari.

Poliția braziliană a deschis o anchetă pentru moarte suspectă și investighează atât deciziile medicale luate de chirurg, cât și posibilele neglijențe care ar fi putut contribui la această tragedie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.