Operatiune FARA PRECEDENT! Christian Sabbagh a salvat 33 de romani sclavi in Libia

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Stirile Kanal D prezinta incepand de luni, 4 noiembrie, un demers jurnalistic fara precedent.

Apelul disperat al unor romani sechestrati in Libia l-a facut pe Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, sa-si riste viata pentru a le intinde o mana de ajutor.

33 de romani au trait luni de teroare la mii de kilometri distanta de casa. Plecati la munca, romanii au ajuns prizioneri in infernul libian.

Kanal D le rascumpara libertatea si ii aduce acasa. Prin ce pericole a trecut Christian Sabbagh pentru a-i salva, veti vedea intr-un serial document difuzat in cadrul principalului grupaj informativ al zilei, la Kanal D.



Iata mai jos primele imagini din serialul document, o actiune desfasurata timp de 51 de zile la 17.000 de kilometri departare de Romania, pe taramul teroarei, Libia.
##VIDEO84803##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.