Operatiunea de SALVARE pentru gasirea a doi scafandri DISPARUTI in largul marii s-a incheiat cu succes. Cei doi barbati au fost gasiti teferi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Trei scafandri care au iesit ieri, pe mare, la cules de melci, au pus pe jar autoritatile! Unul dintre ei s-a intors teafar, insa ceilalti doi erau de negasit.

Au fost cautati ore in sir de mai multe barci de salvare si de un elicopter. Sa-si fi gasit sfarsitul in apele marii? Aceasta este intrebarea pe care si-au pus-o localnicii din Tuzla, atunci cand s-a dat alarma de cautare. Oamenii locului cred ca cei doi scafandri au fost prinsi in capcana curentilor puternici si n-au mai putut iesi la suprafata.

O adevarata armata a pornit pe urmele scafandrilor.

Toti au pornit din locul in care au fost vazuti ultima oara. Un elicopter al marinei militare, o salupa a Agentiei Romane de salvare a vietii omenesti pe mare, si niste localnici cu barci i-au cautat mai bine de doua ore si jumatate.

Dupa ore in sir de cautari, cei doi scafandri au iesit la suprafata teferi si nevatamati, unul la Costinesti, altul la Eforie. Niciunul dintre cei 3 scafandri care au iesit in larg nu a stat de vorba cu jurnalistii.

Ei vor fi nevoiti, insa, sa explice autoritatilor ce s-a intamplat pe mare.

##VIDEO119133##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta