Operatiunea "Ioana". Salvarea tinerei fortate sa se prostitueze a scos la iveala o intreaga retea de proxeneti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:53

Inca din Germania, Ioana ne-a povestit ca a fost victima mai multor filiere de prostitutie.

Printre cei cu care a avut de-a face se afla si o femeie care in acest moment se afla in Romania. Este cea despre care Ioana spunea ca ar fi vrut sa o cumpere.

Ioana nu stia nici adresa din Romania, nici numarul de telefon al acestei femei. Nu mi-a fost greu sa le aflu. Spunea ca e la mare, dar de fapt se afla in satul ei natal.
Am reusit sa o filmez de la nici zece metri distanta, la un botez, dar n-am vrut sa stric petrecerea unor oameni nevinovati si sa provoc un scandal. Asa ca i-am telefonat pentru a lamuri cateva chestiuni legate de afacerile ei cu Ioana.

Cu alte cuvinte, ar fi angajat-o pe Ioana ca bona, desi se plange ca n-are bani. Sigur, pe baza acestei declaratii, nu poti acuza pe nimeni.
Dar iata ce spunea Ioana in Germania.

Si se pare ca asta nu e tot! Ioana nu a fost ultima tanara ademenita pentru a fi dusa in strainatate. Chiar de la botezul la care am asistat si noi, neinvitati, aceasta femeie a reusit sa convinga niste parinti sarmani sa-i incredinteze fata de 17 ani, promitandu-le ca o va angaja ca bona a copiilor ei. Oamenii au vazut, insa, materialul nostru si i-au cerut sa le trimita copilul inapoi acasa.


Eu nu acuz pe nimeni. Nu sunt nici politist, nici procuror. I-as sfatui, insa, pe oamenii pe care Ioana ii acuza ca i-au distrus viata sa se prezinte la politie si sa lamureasca toata aceasta poveste inainte de a fi prea tarziu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.