Oprica e in lacrimi! Incredibil: ce cuvinte si-au spus Pirui si Oprica dupa ce s-au batut

Autor: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 09:35

Andreea oprica si Andreea Pirui au avut o discutie dupa ce s-au batut. Este incredibil ce cuvinte si-au spus cele doua cand si-au gasit calmul

Andreea oprica si Andreea Pirui au fost in razboi dupa cea mai recenta gala. In emisiunea de astazi, cele doua si-au facut din nou reprosuri si s-au atacat verbal. Vervii lor au escaladat pana cand au ajuns sa nu se mai poata controla si s-au luat la bataie. Dupa ce au fost separate, cele doua s-au calmat, iar in editia din aceasta dupa-amiaza, cele doua au revenit la sentimente mai bune.

Citeste si: Ce face Denisa, iubita lui Iancu Sterp, de cand el a plecat la "Survivor Romania"! Iata cum a fost surprinsa tanara! Unde se afla acum!

Este surprinzator insa ce cuvinte a avut Andreea Oprica de spus, dupa ce a injurat-o pe Pirui si a provocat-o.

Iata inregistrarea cu Oprica in lacrimi, facand marturisiri incredibile:

"Eu chiar sunt multumita ca am trecut prin asta si recunosc ca am fost rea. Si cu Mariana am fost rea. Vreau sa plec acasa. Eu nu ma mai simt bine aici! Am remuscari ca te-am injurat, dar si tu ar trebui sa ai! Indiferent cum provoci, nu ai dreptul sa fii violent.

Vorbesc si pentru mine acum. Cu ajutorul tau mi-am invatat o lectie. Am facut rau aici.", a spus Andreea Oprica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: VIDEO- Razboi la Puterea dragostei: cele doua Andree s-au incaierat si a fost nevoie de interventii. Oprica in lacrimi, in culise

Citeste si: Andreea Oprică, prima reacție după ce a aflat că Iancu Sterp participă la Survivor România. Ce mesaj i-a scris?

Citeste si: Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.