Opt copilasi trec prin cele mai grele clipe ale vietilor lor. Dumnezeu i-a scapat dintr-un incendiu puternic, dar au ramas fara un acoperis deasupra capului

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:47

Parintii lor se chinuie sa o ia de la capat, dar le e aproape imposibil sa reuseasca singuri.

Copiilor familiei Busuioc le mai tine de cald doar pieptul mamei si-a ei credinta. Femeia abia isi poate stapani lacrimile: in urma cu trei zile alerga disperata sa-si salveze pruncii dintr-un incendiu pornit parca din Iad. A reusit, Slava Domnului, dar din casa lor mai sunt doar ziduri.

De unde pana mai ieri stateau in trei camere mari, cele zece suflete au ramas acum fara adapost: singurul acoperis e al magaziei din curte.

Mama, tatal si cei opt copii dorm- numai ei stiu cum- pe doua canapele. Se au unii pe altii, dar le lipsesc multe: din incendiu, au izbutit sa salveze doar cateva haine, un frigider si o masina de spalat. Ii mai ajuta vecinii cu o farfurie de mancare, chiar daca isi rup lor de la gura.

Ca sa ridice iar casa, tatal copiilor munceste cu ziua.
Banii pe care ii aduna nu sunt insa suficienti si ar insemna ca familia sa o mai duca asa ani de zile.

Mana de la mana, le putem usura calvarul. Nadejdea familiei Busuioc sta in fiecare dintre noi.


CEC BANK
Sucursala Belcesti, judetul Iasi
TITULAR: Busuioc Marcel
CONT IN LEI: RO65-CECEC-0019-4629-825-2411

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.