OQO. O clinica și magazin de optica high-end pe Calea Victoriei

Author: Ana Filip
video Foto(5)

Star Optic, unul dintre cei mai experimentați comercianți de optica, cu un istoric de peste 10 ani în comerțul cu ochelari și lentile pe vedere și de soare, a lansat de curând un magazin high-end pe Calea Victoriei 60-64.

In showroom-ul OQO by Star Optic puteti beneficia de servicii oftalmologice complete ce includ printre altele determinarea dioptriilor, biomicroscopie si masurarea tensiunii oculare cu aparatura de ultima generatie marca Zeiss.

Cu produsele și soluțiile sale pentru oftalmologie, neurochirurgie, chirurgie ORL, stomatologie și oncologie, ZEISS contribuie la progresul în medicină și asistă medicii din întreaga lume în îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Fata de magazinul online www.oqo.ro în show-room-ul din Calea Victorie, Star Optic si-a dorit sa poata satisface toate necesitatile clienților atât în materie de optica medicala de înaltă performanta cât și în materie de moda.

Cu alte cuvinte, în acest magazin puteți beneficia de un consult medical oftalmologic pentru a determina orice tip de probleme legate de vedere iar mai apoi rezolva aceste probleme în același loc. De la alegerea ramei pana la personalizarea lentilei dorite.

Printre brand-urile comercializate în cadrul shop-ului, atât online cât și fizic, se numără Saint Laurent, Prada, Tom Ford, Chloe, Valentino, Balenciaga, Bottega Veneta, Ana Hickmann și multi alții.

De curând OQO a introdus în selecția sa și o gama exclusivistă, TOM FORD Prive ce se găsește într-un număr limitat de magazine în lume și un număr limitat de produse, iar pe viitor magazinul plănuiește să aducă în România și alte brand-uri exclusiviste și colecții de lux pentru a se diferenția și a oferi clienților o gamă completă, pornind de la perechi de ochelari mass-market până la piese de high-end.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.