''Ora de Exatlon'', un adevarat fenomen in scoli: Cum l-au strigat elevii pe Giani Kirita atunci cand l-au vazut?

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 sep 2020, 17:35
video Foto(9)

Fostii concurenti Exatlon Romania, intalnire de senzatie cu micutii fani.

Sute de copii de la Scoala Gimnaziala ''Nicolae Labis'' din Bucuresti, i-au luat cu asalt pe fostii concurenti Exatlon Romania.

Elevii i-au luat cu asalt pe Giani Kirita, Cristina Nedelcu, Diana Bulimar, Cristi Pulhac, Stefan Floroaica si Alex Nedelcu, veniti sa le "predea" "Ora de Exatlon". 

''Astazi chiar m-am simtit extraordinar, mi-am inceput ziua foarte bine. Cred ca m-am incarcat si pozitiv. Toti copiii mi-au transmis o stare de bine chiar mi-as dori ca fiecare zi sa inceapa asa.

Stateam si ma gandeam ce frumos ar fi fost daca as fi avut si eu parte de ''Ora de Exatlon'' cand era mic. Ma bucur pentru ei, ca sunt fericiti, i-am rugat sa se tina de scoala in primul rand, sa ia note mari si sa fie sanatosi'', a spus Cristi Pulhac. 

''In primul rand, m-am bucurat tare mult sa vad ca atatia copii vin si ne urmaresc.

Practic, au venit pentru noi sa le aratam si sa stam cu ei sa face traseele Exatlon. Eu, personal, pe zi ce trece ma simt atat de bine in prezenta lor, incat retraiesc din nou bucuria copilariei. Ma bucur tare mult sa pot sa ii motivez, sa le vorbesc sa pot sa le dau autografe, sa fac poze cu ei si iti dai seama ca ma simt foarte bine cand ma striga ''The King'' sau ''Vulturii''.
Mi-ar placea sa mai repetam experienta asta''
, a declarat Giani Kirita. 

Urmariti cum a decurs ''Ora de Exatlon'' in fotografiile de mai jos: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”