Ora fixa: ce inseamna cand te uiti la fix

Autor: B.M.
Actualizat: 31 iul 2020, 14:48
Ceas care indica ora fixa

Ora fixa: momentul cand te uiti la fix la ceas poate avea mai multe semnificatii, in functie de ora.

Ora fixa: sunt multe superstitii legate de ce inseamna cand te uiti la fix. Cu siguranta iti aduci aminte momentele din copilarie sau tinerete in care spuneai ca daca te uiti la ceas atunci cand este ora fixa inseamna ca persoana iubita se gandeste la tine.

Acest lucru nu este gresit insa, din punct de vedere astrologic, aceasta coincidenta poate avea mai multe semnificatii, in functie de momentul zilei.

Ora fixa: ce inseamna cand te uiti la fix in timpul noptii

Spre exemplu, cand te uiti la fix si ceasul arata ora 00:00, acest lucru inseamna longevitate; sunt sanse mari ca tu si iubitul sau sotul tau sa traiti impreuna pana la adanci batraneti. Atunci cand te uiti la ceas si acesta indica ora fixa 01:00 inseamna ca iubirea pe care o impartasesti cu partenerul tau este una cat se poate de sincera.

Daca te uiti la ceas la ora 02:00 fix acesta este un semn ca persoana cu care iti doresti sa iti traiesti restul vietii iti impartaseste sentimentele. Daca nu esti cu el deja acest lucru se va intampla in curand; daca aveti o relatie aceasta va fi de lunga durata. Cand te uiti la ceas la ora fixa 03:00 inseamna ca partenerul tau te iubeste la nebunie.

Daca te uiti la ceas la ora 04:00 inseamna ca relatia ta are nevoie de mai multa implicare; este dorinta celuilalt partener, insa nu are curajul sa ti-o comunice direct. Daca te uiti la ceas la ora 05:00 inseamna ca partenerului tau ii este extrem de dor de tine. Cand te uiti la ceas la ora fixa 06:00 inseamna ca barbatul pe care il cautai pana acum va aparea in curand.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ora fixa: ce inseamna cand te uiti la fix in timpul zilei

Cand te uiti la ceas la ora 07:00 fix inseamna ca ai un admirator secret, care te urmareste din umbra. Cand te uiti la fix 08:00 inseamna ca vei avea noroc pe plan sentimental. Daca esti la inceput de relatie, acesta este un semn ca ai facut o alegere foarte buna.

Daca este ora 09:00 fix cand te uiti la ceas inseamna ca urmeaza sa primesti o veste mare din partea persoanei iubite.

Cand te uiti la fix la ora 10:00 inseamna ca marele moment este aproape: partenerul tau planuieste cererea in casatorie.

Cand te uiti la ora fixa 11:00 inseamna ca dragostea voastra este extrem de puternica. Daca te uiti la 12:00 fix inseamna ca problemele pe care le ai in relatie se vor rezolva in scurt timp. Cand te uiti la fix la 13:00 este un semn ca trebuie sa fii mai calma in relatie; partenerul tau are doar intentii bune si nu isi doreste sa te supere.

Ora fixa: ce inseamna cand te uiti la fix dupa amiaza

Cand te uiti la ora fixa 14:00 inseamna ca partenerul este cu adevarat o persoana de incredere. Te-ai intrebat ce inseamna cand te uiti la fix la 15:00? Ai reusit sa farmeci un barbat care acum te admira si isi face curaj sa te abordeze. Asteapta-te la o propunere de intalnire in viitorul apropiat. Daca te uiti la fix la 16:00 inseamna ca ai un admirator secret.

Cand te uiti la ora fixa 17:00 inseamna ca in curand vei participa la un eveniment la care iti vei cunoaste jumatatea. Daca te uiti la 18:00 fix inseamna ca poti avea incredere in noul tau partener si ca te poti deschide in fata lui. Cand te uiti la fix la 19:00 inseamna ca vor aparea niste probleme in relatie dar nu trebuie sa te ingrijorezi; veti reusi sa treceti peste ele cu usurinta.

Ora fixa: ce inseamna cand te uiti la fix seara

Cand te uiti la fix la 20:00 inseamna ca un bun prieten are sentimente mai mari pentru tine. Cand te uiti la fix la 21:00 inseamna ca marea ta dragoste, pe care o astepti de multa vreme, urmeaza sa apara in curand.

Daca te uiti la ceas si este 22:00 fix inseamna ca partenerul a fost deranjat de gelozia ta. Incearca sa elimini aceasta atitudine, nu ajuta deloc relatia voastra. Iar cand te uiti la ceas la fix 23:00 este semn ca nu te-ai inselat cand ti-ai ales partenerul; acesta are sentimente extrem de puternice pentru tine.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.