Oras din SUA, in criza de hartie igienica. Vezi cum a fost posibil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:07

Un conflict intre primarul orasului american Trenton si administratia locala a dus la o criza de hartie igienica in cladirile institutiilor publice ale orasului.

Totul a pornit in luna septembrie a anului trecut, cand consiliul local a respins un contract privind achizitionarea de produse din hartie in valoare de 42.000 de dolari.

 

Refuzul a venit pe motiv ca documentul prevedea cheltuieli de 4.000 de dolari pentru achizitionarea de pahare de unica folosinta.

 

Membrii consiliului nu au aprobat contractul nici dupa ce paharele au fost scoase de pe lista de achizitii, deoarece aveau suspiciuni asupra preturilor practicate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Ulterior contractul a mai fost renegociat de trei ori, fara succes insa. In tot acest timp, stocul de hartie al cladirilor institutiilor publice s-a micsorat, ajungand aproape de epuizare.

 

Pe 13 martie primaria a decis totusi aprobarea unui contract in regim de urgenta in valoare de 16.000 de dolari pentru a acoperi lipsurile.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.