Orășenii preferă sportul minții! Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 aug 2022, 12:21

În această seară, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, noi provocări îi vor aștepta pe concurenții care vin în platoul emisiunii.

Kanal D își menține supremația în audiențe, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Joi, 11 august, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, statia TV înregistrând 4.2%

puncte de rating și 15,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, pe targetul All Urban.

Citeste si: Exclusiv! Care este destinația preferata de Dan Negru pentru vacanța cu familia: "De ce m-aș duce eu să văd toți cocalarii cu șampania?!"

Citeste si: Exclusiv! Dan Negru a recunoscut care sunt singurele mâncăruri pe care știe să le gătească: "Nu mă pricep, n-am treabă! Decât să fac, mai bine nu mănânc"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O medie de 700.000 de fani “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:30, adunând peste 1,3 milioane de telespectatori (1.315.000) în fața micilor ecrane.

În această seară, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, noi provocări îi vor aștepta pe concurenții care vin în platoul emisiunii pentru a-și testa agilitatea minții si cunoștințele în materie de vocabular.