Orașul care a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus! Este considerat "noul Wuhan"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 17 iul 2020, 10:32

Orașul care a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus Un oraș american a devenit noul epicentru al pandemiei, fiind considerat "noul Wuhan".

Orașul care a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus  Este vorba despre Miami, informează newsweek.com.

„Miami este acum epicentrul pandemiei. Ceea ce vedeam în Wuhan, în urmă cu cinci sau șase luni în urmă, acum suntem acolo”, a declarat medicul Lilian Abbo, care le-a cerut locuitorilor din Miami să respecte regulile.

„Spitalele noastre se apropie de limită, sunt la 91-92% din capacitate”, a avertizat și primarul din Miami, Francis Suarez.

Miami este recunoscut ca un oraș al distracțiilor și al petrecerilor. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus din statul Florida a depășit 300.000, înregistrându-se și 4.521 de decese. Un sfert dintre noile infectări sunt din Miami.

Orașul care a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus

″În acest moment, în Florida, cei mai mulți infectați sunt în grupa de vârstă 25-34 de ani”, a precizat Ron DeSantis, guvernatorul statului Florida.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Situația este dramatică. Spitalizările sunt la cel mai înalt nivel, pacienții de la terapie intensivă sunt de două ori mai mulți decât în aprilie și, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, am putea fi forţaţi să luăm măsuri drastice, precum carantina totală”, a mai declarat Francis Suarez,

primarul din Miami.

Citeste si: Vor infecta intentionat oameni ca sa afle daca vaccinul functioneaza. Ce pune OMS despre "testele de incercare"

Citeste si: Raed Arafat, despre legea carantinei si izolarii: "Importanta este informarea corecta si ignorarea minciunilor"

Citeste si: Legea carantinei si a izolarii a fost adoptata in Senat

 

Taguri:

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.