Orașul din Italia unde mănânci mai ieftin decât în București. Cât costă o masă cu fructe de mare, pentru două persoane

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 15:03

Orașul din Italia unde mănânci mai ieftin decât în București. Cât costă o masă cu fructe de mare, pentru două persoane

Sursa: Instagram

În Italia, vei fi surprins să afli că există restaurante unde trebuie să scoți din buzunar mai puțini bani decât la un restaurant din Capitală. Despre ce oraș este vorba?

Cătălina, o cunoscută creatoare de conținut pe domeniul mâncărurilor, a plecat în vacanță alături de prietenul ei în Italia și își ține urmăritorii la curent cu varietățile de mâncare pe care le încearcă în această țară.

Orașul din Italia unde mănânci mai ieftin decât în București

Orașul în care se află Cătălina este Pescara, un mic orășel din Italia, pe care chiar și numele îl trădează.

Aici, restaurantele sunt majoritar cu specific.

„Dacă vrei să ajungi în Pescara vara asta, aici ai 3 localuri cu mâncare bună și prețuri mai mici decât în București,” a spus Cătălina într-un filmuleț postat pe Instagram.

Citește și: Țeapa luată de o româncă în Grecia: „Nu le-am văzut, dar le auzeam” Ce îi sfătuiește Cătălina pe cei care vor să plece în vacanță în Grecia

Cât costă o masă cu fructe de mare, pentru două persoane

Dacă vă întrebați cât costă o masă de 2 persoane, la un restaurant în care papilele gustative sunt în al nouălea cer, veți fi uimiți să aflați că prețurile sunt mai mici decât în unele restaurante din Capitală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Primul pe care l-am încercat a fost Quebracho Steakhouse, unde am mâncat niște paste cu sos de Guanciale, gălbenuș și pudră de ciuperci minunate și fiind un steakhouse aveau și o selecție de cărnuri maturate din care am ales și noi ceva, dar nu mai țin minte exact ce și am plătit în jur de 300 lei pentru 2 persoane.

Următorul pe listă este Lido Aurora care e poziționat fix pe plajă și se axează în principal pe fructe de mare. Aici am mâncat unele dintre cele mai bune midii din viața mea, iar pastele lor cu fructe de mare au fost highlight-ul vacanței mele.

Citește și: Taxele de drum ascunse pe drumul din România în Grecia! Ce vignetă și taxe de drum sunt în 2024 și unde se plătesc

Ultimul pe listă este Lido Beach. Amestescul ăsta de crustacee pe care l-am mâncat aici mi-a schimbat pur și simplu credințele culinare. Avea gust de paradis. Tot aici am mâncat și o pizza foarte bună.

Am și o recomandare bonus pentru iubitorii de burgeri, așa ca mine: Burgerii clasici de la B Corner sunt ce trebuie,” a mai spus Cătălina.

View this post on Instagram

A post shared by Catalina Radu (@catalinainonline)