Orasul in care niciun barbat nu are voie sa traiasca. 600 de femei fac legea intr-o asezare braziliana

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:56

Peste 600 de femei traiesc singure in orasul Noiva do Cordeiro, din sud-estul Braziliei si sunt renumite pentru frumusetea lor.

Majoritatea femeilor au intre 20 si 35 de ani si vor sa cunoasca barbati singuri, dar care sa fie dispusi sa traiasca dupa regulile lor.

Desi unele dintre femei sunt casatorite si au familii, barbatii lor sunt nevoiti sa lucreze departe de casa iar baietii sunt nevoiti sa paraseasca orasul cand implinesc 18 ani. Niciun alt barbat nu locuieste in oras.

Orasul a fost fondat in 1890 de o familie excomunicata de Biserica pentru adulter si, de atunci, alte mame sau femei singure s-au alaturat comunitatii, care traieste acum dupa regula "fara barbati".



Una dintre femei, Nelma Fernandes, de 23 de ani, recunoaste ca este greu pentru fetele din oras, foarte frumoase, sa isi gaseasca un sot. "Toti barbatii pe care ii intalnim aici sunt casatoriti sau ne sunt rude, toti ne sunt veri. N-am mai sarutat un barbat de foate mult timp", a marturisit ea.

"Vrem sa cunoastem barbati care sa fie dispusi sa isi paraseasca vietile pentru a face parte din vietile noastre, dar trebuie sa fie de acord sa faca ce le spunem noi si sa traiasca dupa regulile noastre!", a adaugat tanara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii