Orbit de gelozie, Ali recurge la gesturi extreme! Vezi in aceasta seara un nou episod dramatic din "Tradarea", de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Hikmet o cere in casatorie pe Cemile, promitandu-i ca ii va fi tata copilului pe care aceasta il asteapta de la fostul ei sot.

Ali asista la momentul cererii in casatorie si sare, dominat de gelozie, sa-l bata pe barbat. Cemile si Hikmet se casatoresc intr-un decor modest si vesel in curtea casei acesteia, unde ii au alaturi pe toti cei dragi. Ali priveste din umbra desfasurarea evenimentului si fierbe de furie.

Petrecerea este intrerupta brusc de catre Ali care trage doua gloante in aer, speriind pe toata lumea. Ali este mai hotarat ca niciodata sa-l omoare pe Hikmet si indreapta arma catre acesta.

Mete vrea sa intervina pentru a-si impiedica tatal sa provoace o tragedie.

Dominat de setea razbunarii, Ali o ameninta cu pistolul pe Cemile, sub privirile ingrozite de spaima ale copiilor lor. Cum va reactiona Ali cand va constata ca a pierdut-o definitiv pe fosta sa sotie si ce se va intampla cu Cemile, veti putea afla urmarind un nou episod din serialul" Tradarea", la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.