Orele de varf, cosmarul soferilor. Traficul din Bucuresti se transforma intr-o adevarata jungla!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

La orele de varf, traficul bucurestean se transforma intr-o jungla! Daca nu e politistul in intersectie, atunci sa te tii bine!

Nicio regula nu se mai aplica, nici macar culoarea rosie a semaforului nu-i mai poate opri pe soferi! Haos mai mare ca pe strazile capitalei, greu se mai pomeneste! Cum se lasa seara si soferii se intorc acasa de la munca apar ambuteiajele. Mai ales ca rabdarea nu e una din calitatile de baza ale soferilor. Ca sa nu mai vorbim de conduita preventiva! Acest domn a indraznit sa circule regulamentar.

Ce inseamna asta? A respectat culoarea semaforului, dar a ramas blocat in intersectie. S-a pus rau, insa, cu ceilalti soferi. Efectul? Tot cel civilizat este mustrat! In timp ce pietonii abia se strecoara printre masinile oprite pe trecere conducatorii auto isi vad de ale lor. Cat de greu este pentru un sofer sa nu blocheze intersectia?

Cat timp am urmarit intersectia, trecerea de pietoni a devenit neincapatoare.

Nu din cauza numarului mare de pietoni. Daca ce ai vazut la noi vi s-a parut aglomerat, iata cum se circula la o ora de varf intr-o intersectie nesemnalizata din capitala Vietnamului! Pietoni, autoturisme, biciclete sau motociclete circula laolalta intr-o armonie perfecta fara ca nimeni sa-si incomodeze partenerul de trafic.

##VIDEO134583##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.