Orgasmul se invata! Iata cum

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 13:05

Sa te bucuri din plin, fara rezerve de ceea ce faci in pat cu iubitul, se invata. Nu la scoala, ci impreuna cu iubitul, ajutati de maini, cuvinte, cap si corp.

Nici cartile nu sunt de nelipsit, ele completand ceea ce nu stiai, sau daca ai neoie de confirmari.Sunt multe care spun ca au avut 800 de orgasme cu un anume tip si altele care au renuntat demult sa mai incerce.

Sunt unele femei care l-au descoperit anul trecut cand au dat peste un amant sau ieri dimineata cand se tavalea cu un imbecil.Sunt femei care au incercat cu barbatul lor toate pozitiile si care au descoperit in final ceea ce li se potrivesc.
Unele au 20 de ani, iar altele 77.

Dar restul? Amestec de gena, frica, rusine ca au facut asta sau ca nu au facut…de aceste lucruri nu se prea vorbeste. Rezultatul: degeaba orgasmul se afiseaza cu nonsalanta la televizor daca in pat lipseste.

Elisa Brune, autoarea cartii “La Revolution du plaisir” vine sa completeze o cercetare completa despre cum se invata orgasmul. Ea pune la bataie o incrucisare dintre medici, cercetator, profesori de tantra sau escort boys pentru a obtine maximul: orgasmul.
Placerea nu depinde de o bagheta fermecata. Asta se invata, spune tanara autoare.( sursa elle.fr)