Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2023, 14:42
Foto(4)

Cüneyt Mete este considerat unul dintre cei mai talentați și destoinici actori ai Turciei! Iată ce decizie importantă a luat de curând celebrul actor!

Cu aproape trei decenii de experiență pe platourile de filmare, Cüneyt Mete se numără în prezent printre cei mai apreciați actori ai Turciei, fiind considerat parte a generației de aur a cinematografiei turcești, datorită talentului desăvârșit și a pasiunii uriașe pentru profesie dovedită în timpul rolurilor jucate impecabil.
Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul Cüneyt Mete încă din anul 2017, când a jucat în producția Dragoste și ura, în rolul Cemal, iar de curând acesta a revenit la Kanal D în distribuția producției Totul pentru familia mea, în rolul Orhan, care de asemenea i-a adus mare succes

în carieră. De curând, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită prin intermediul căreia a dezvăluit că va recurge la multă mișcare pentru a se menține în formă după multele probleme de sănătate avute în ultima vreme.

Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată

Deși are 52 de ani și s-a confruntat cu multe probleme de sănătate anul trecut, Cüneyt Mete continuă să lucreze pe platourile de filmare cu aceeași pasiune și dăruire de până acum.

Dincolo de carieră fulminantă, celebrul actor se consideră un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, în ciuda faptului că se află la al doilea mariaj.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de soția sa! Iată cum au petrecut Revelionul cei doi actori, la bordul unei rulote!

Cüneyt Mete este și un tată devotat pentru cei doi băieți gemeni din prima căsătorie, pe care îi adoră și de care are mare grijă, chiar dacă aceștia se află sub custodia fostei

lui soții. După mulți ani în care nu se mai gândea deloc la un al doilea mariaj, renumitul actor s-a îndrăgostit de mai tânăra colegă de breaslă, Seyma Korkmez (34 de ani), iar în anul 2019 aceștia au decis să își unească destinele și în prezent au o căsnicie fericită și se înțeleg de minune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anul trecut a fost unul al grelele încercări pentru Cüneyt Mete, care a suferit o intervenție oculară, iar spre finalului anului a părăsit platourile de filmare din cauza unei pneumonii puternice. Noul an a venit și cu noi obiceiuri pentru celebrul actor, care a luat decizia importantă de a avea mai multă grijă de propriul organism. Astfel, acesta a publicat de curând, o imagine de senzație, în care apare în sala de fitness, alături de antrenorul lui personal, semn că va face sport pentru a se menține în formă pe viitor.

Citește și: Orhan din producția Totul pentru familia mea, surprins recent cu perfuzie și mască de protecție! Celebrul actor Cüneyt Mete s-a retras de pe platourile de filmare din cauza unor probleme de sănătate!