Orhan din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de soția sa! Iată cum au petrecut Revelionul cei doi actori, la bordul unei rulote!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2023, 14:12
 Cüneyt Mete Foto(4)

Cüneyt Mete, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Cüneyt Mete

Celebrul actor Cüneyt Mete și soția lui au ales să petreacă Revelionul alături de socri, la bordul unei rulote, într-o călătorie de pomină!

Cüneyt Mete se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale. În cele trei decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a reușit să cucerească publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție, care i-au adus celebritate și mari succese.

Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a făcut furori și a primit multe aprecieri.

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare un clip video în care a fost surprins alături de soția lui și de părinții acesteia în timpul unei călătorii de senzație.

Orhan din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de soția lui

Deși are în prezent 52 de ani, actorul Cüneyt Mete continuă să încânte publicul cu noi apariții uluitoare și să interpreteze cu aceeași pasiune și dăruire pe platourile de filmare.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste și ura, în rolul Cemal, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în producția Totul pentru familia mea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Orhan din producția Totul pentru familia mea, surprins recent cu perfuzie și mască de protecție! Celebrul actor Cüneyt Mete s-a retras de pe platourile de filmare din cauza unor probleme de sănătate!

Recent, celebrul actor Cüneyt Mete a publicat pe contul lui de Instagram, un scurt filmuleț video în care a fost surprins alături de soție și de socri, în timp ce se deplasau la bordul unei rulote complet utilate, către Çanakkale, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din Turcia. Cüneyt Mete și soția lui păreau extrem de fericiți și au decis să le împărtășească fanilor lor momentele inedite petrecute de Revelion.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!” Aflați ce se va întâmpla luni, 2 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.