Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2022, 22:10
Foto(5)

Renumitul Cüneyt Mete se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale și continuă să facă furori cu aparițiile sale pe micile ecrane.

Cüneyt Mete face parte din generația de aur a cinematografiei turcești, datorită talentului sau desăvârșit și a palmaresului impresionant, dobândit de-a lungul carierei sale, în cele trei decenii de activitate. Publicul din România l-a cunoscut pe faimosul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste și ura, în care a dat viață personajului Cemal. Iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în serialul Totul pentru familia mea, în rolul Orhan.


Dincolo de viața profesională, Cüneyt Mete este un soț devotat și un tătic iubitor pentru cei doi fii ai săi din prima căsătorie. În această vară, celebrul actor a trecut prin momente dificile deoarece a fost supus unei intervenții chirurgicale destul de delicate, la nivelul ochilor și a fost nevoit să se retragă pentru o perioada de pe platourile de filmare.

Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital

Chiar dacă destinul i-a pregătit un drum lin pe plan profesional, în viața personală, Cüneyt Mete nu a avut parte de aceleași reușite, deoarece a divorțat la scurt timp după ce s-a căsătorit cu prima lui soție, iar cei doi fii gemeni au rămas în grija mamei lor. Însă celebrul actor a avut grijă să nu le lipsească nimic de-a lungul anilor și a construit o relație specială cu aceștia, considerându-i cea mai mare realizare a vieții sale.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Murat Onuk a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kenan! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Născut în anul 1970, în Artvin Şavşat, într-o familie modestă, Cüneyt Mete a luptat din răsputeri să ajungă ceea ce este astăzi pe plan profesional.

Acesta a muncit enorm și a conturat pas cu pas o carieră strălucită, devenind treptat unul dintre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După absolvirea Facultății de Teatru, în cadrul Conservatorul de Stat al Universității din Ankara, Cüneyt a început să joace pe scenă Teatrului de Stat, acolo unde a și fost remarcat pentru talentul lui desăvârșit și a primit la scurt timp propuneri de a juca pe platourile de filmare ale filmului Varyemez, în anul 1991, care

i-a adus primul pas către celebritate.

Deși după divorțul de prima lui soție nu mai credea în iubire, Cüneyt Mete a întâlnit-o în anul 2019 pe superba actrița Seyma Korkmez, pe care la scurt timp a cerut-o în căsătorie și astfel a reușit să își întemeieze pentru a două oară o familie frumoasă. În vara aceasta, celebrul actor a trecut printr-un moment delicat din punct de vedere medical, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală la nivelului ochiului drept.

Acesta a ținut să le împărtășească la acel moment și fanilor săi faptul că se simte bine și starea lui este sub control și a publicat un filmuleț în care a fost surprins chiar pe patul de spital.

Citește și: Orhan, unchiul celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, un tătic devotat și un soț iubitor, în viața reală! Iată cine este superba actriță care i-a devenit soție, de curând, celebrului Cüneyt Mete!